En tripp till Marieberg

Publicerad i Allmänt

Livet som arbetslös är väl inte jätteglamouröst, sitter mest och spelar sims om dagarna, ha-ha. Har fixat med alla papper och skickat/lämnat till Lindesbergs kommun så förhoppningsvis kommer jag få vikariera som fritidspedagog och lärare inom en snar framtid. 

Idag har jag och Sara varit på Marieberg där jag köpte en present åt min lillebror som fyller 15 år på fredag. Har börjat äta nyttigare nu dom senaste två veckorna och gått ned ca 3 kg, men på fredag eller lördag tänker jag faktiskt äta tårta eftersom han fyller år då. Okej, tillbaka till ämnet; förutom present till min lillebror köpte jag även en ögonskuggsborste som man skuggar med, då det var 25% på alla Kicks borstar, samt min första Victorias Secret Body Mist i doften Such a Flirt som jag velat ha jättelänge. 
Jappjapp, jätterolig info ja, men kände att jag kanske skulle uppdatera. 

Ska väl för övrigt snart svara på mina frågor i min frågestund även om jag inte fått så många frågor. Men ni får jättegärna ge mig lite frågor i DETTA inlägg samt skriva ned lite grejer ni tycker jag ska blogga om? Kommentarer


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback