Ur arkivet

Publicerad i Allmänt
 
Satt och tittade på lite inlägg från november 2011 - alltså ca 3 år sedan (!!). För tre år sedan gick jag mitt första år i gymnasiet (tror jag?) och nu går jag inte ens i skolan längre. Kommer ihåg hur nervös jag var innan jag skulle börja gymnasiet, trodde jag skulle bli mobbad och inte få några vänner - som tur var började jag och Sara i samma klass. Tänk att vi två i princip träffat varandra 5 dagar i veckan, i 6 år - först högstadiet och sedan gymnasiet. Och nu träffas vi kanske 1 gång varannan vecka, om ens det. Känns som att man aldrig har tid för något längre, även om vi bor 10 minuter ifrån varandra. 

Hade sånt fotosug under den tiden - kommer ihåg att jag älskade bilden här ovanför - medan jag idag aldrig är ute och fotar längre. Under första året gjorde vi praktiska uppgifter nästan varje lektion (bortsett från svenska, engelska, so-ämnena och matte) medan vi i trean i princip aldrig gjorde något praktiskt på lektionerna, vilket jag tror är en stor del av varför jag inte har sug till det längre - jag lärde mig ingenting, fast jag gick en medialinje. Nu säger jag inte att alla känner likadant, då jag anser att jag kunde mycket innan jag började på programmet - jag visste hur man fotade och hur man använde de manuella inställningarna, hur man redigerade bilder i photoshop och så vidare. Samtidigt har jag nog lärt mig mer än jag tror. Jag har exempelvis lärt mig hur man går tillväga när man gör när man gör de olika knapparna innuti en dvd och även hur tidningar görs. 
 
Något jag också tänkte på när jag gick bak i arkivet var hur kort hår jag hade för 3 år sedan!? Förr växte mitt hår knappt en centimeter och jag hade axellångt hår - idag har jag längre än jag någonsin haft. Skulle garanterat ångra mig om jag skulle få för mig att klippa av det igen. 
Dessutom - hur kallt ser det inte ut att vara på bilden? Jag la upp bilden kanske den 17 november 2011 och då var dessa foton tagna kanske en vecka tidigare. Kommer ihåg att det var frost överallt - även på dagtid, och att busshållsplatsen var helt frostig. Denna veckan har det liksom varit plusgrader - även om det var/är samma tid på året?

Hur som helst - här får ni lite trowbacks. Kommentarer


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback