Saknar

Publicerad i Allmänt
Jag har aldrig haft många vänner, bara en eller två bra vänner även om jag känt fler. Jag är ingen person som är jätteframåt och lär känna nytt folk, vilket jag gärna vill. Har under de senaste dagarna suttit och läst om hur kul alla haft på halloween - vad gjorde jag på halloween? Ingenting. Jag satt hemma i mitt rum och spelade sims. Jag saknar att umgås med människor. Det låter så tragiskt, men efter studenten umgås jag aldrig med någon. När jag gick i skolan träffade jag mina vänner varje dag och jag visste att det var en av de grejerna jag skulle sakna som mest när jag tog stundenten - vilket jag nu gör. Jag saknar att umgås med alla. Vi hade så mysiga kvällar på slutet av trean. Just nu känns det bara som att jag sitter bortglömd i mitt rum. Det är så synd att man tappar kontakten med människor så himla snabbt. I högstadiet umgicks jag med människor hela tiden, men de människorna pratar jag knappt med längre. Alla förutom en av dom jag gick med i gymnasiet bor på andra sidan stan, vilket gör att man aldrig träffas. 

Detta att jag knappt ens pratar med någon på facebook eller sms eller något heller gör det hela ännu mer tragiskt. Jag vill så gärna veta allt om vad dom gör - jag vill fortfarande vara med i deras liv, men vad ska man prata om? Känns som att man inte har något att prata om och att allt bara skulle bli så stelt. Hatar detta. Hatar att känna sig så vilsen. Efter högstadiet förlorade jag två av mina jättebra vänner och nu känns det som att jag håller på att förlora flera. Blir så ledsen. 
 
Tänker tillbaka på så många minnen och känner mest att det aldrig kommer bli så igen. Det är så synd att man kan vara så. himla. bra. kompis med en (eller flera) person(er) men så helt plötsligt bara försvinner all kärlek och vänskap man har byggt upp. Menar såklart inte att vi inte är vänner mer, saknar bara hur nära vi en gång var. 

Alla ni tjejer som jag umgicks med i högstadiet och i gymnasiet - jag saknar er
 
Balen / Avslutningen [9 juni 2011] Profilbilder Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg | via Facebook Daniella Järpenberg | via Facebook Daniella Järpenberg | via Facebook
 
 Kommentarer
jossi

<3<3<3

2014-11-07 20:51:09
Okänd

Hej, Kan du göra en bror tag med din bror? (Linus eller Hampus)

Svar: Kanske jag kan, med vem helst och vilka frågor?
Daniella Järpenberg

2014-11-08 19:55:45
Anonym

Hej, Helst med Linus. Dom här frågorna.
1. Hur gamla är ni båda?
2. Beskriv varandra med ett ord.
3. Vad irriterar ni varandra med?
4. Hur känns det att ha en syster som video bloggar?
5. Favorit sak som varandra?
6. Favorit skämt som ni delar?
7.Favorit minne med varandra?
8. Vem tar längst tid på morgonen?
9.Om erat hus/lägenhet skulle börja brinna vad skulle ni ta med er ut om ni var tvungen att ta med en sak?
10. android eller iphone?
11. Favorit film?
12. Favorit serie?
13. Är ni nära varandra?
14. En sak ni är bra på?

2014-12-05 18:03:27


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback