Ny blogg?

Publicerad i Allmänt, Tips & Frågor, Videoinlägg
Hej hörrni. Så här ligger det till - jag tycker att det är väldigt kul att blogga, eller - åtminstånde gjorde jag det för några år sedan. Anledningen till att jag från början slutade blogga lika ofta var på grund av skolan och våra läxor/prov/inlämningar. I dagsläget har jag ingen skola jag kan skylla på, och känner nu att jag vill börja blogga igen, då jag tyckte det var så roligt. 
Som ni kanske sett har jag börjat videoblogga lite då och då, men är inte 100% säker på att jag ska fortsätta med det då jag tycker att det är lite småpinsamt när folk nämner det (och min blogg, haha!). Jag varken bloggar eller videobloggar för att jag ska bli känd, utan för att jag tycker att det är så roligt. Jag tycker om att titta på andras bloggar eller youtubevideos och tycker om det jag också. Men, om jag ska fortsätta/börja blogga på riktigt igen tycker jag absolut att ni ska komma med idéer på vad jag ska blogga om - skönhet? vardagsliv? foto? Ska jag starta upp en ny och fräsch blogg eller stanna kvar vid denna? Ni får också gärna säga vad ni tycker om att jag videobloggar, ska jag fortsätta med det eller lägga ned den idén? Om jag ska fortsätta - vad ska jag vlogga om?
 
Är tacksam för alla kommentarer - negativa som positiva. Säg gärna vad/hur ni tycker jag ska göra.
 
 Kommentarer
Mohammedi's | Art, model & designer

p.s tävling på bloggen, delta gärna. Du vinner ett par valfria hörlurar från den populära märket, sudio!

2014-11-04 01:06:28 URL: http://mohammedis.se/
Stina Karlsson

Hej, jätte roligt skulle jag tycka att det var om du skrev om skönhet och mode. En annan sak som är väldigt rolig är recept. Bilder på mat, mellis, snacks osv. Om din vardag är också intressant. Jag menar det finns inte så mycket rätt och fel. Kan vara roligt också om du någon gång hade något samtalsämne och skrev om. Till exempel dagens skönhets ideal som du pratade lite om i nån video eller något helt annat ämne. Kram kram

Svar: Tack så mycket för alla förslag! :)
Daniella Järpenberg

2014-11-04 07:11:44


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback