Fall / Winter Accessories

Publicerad i Allmänt, Inspiration
Autumn / Winter
 
 Ögonbrynsrutin & favoritsminkborstar

Publicerad i Allmänt, Videoinlägg
 
 
De två senaste videosarna på min youtubekanal: hur jag fixar mina ögonbryn & mina favoritsminkborstarUr arkivet

Publicerad i Allmänt
 
Satt och tittade på lite inlägg från november 2011 - alltså ca 3 år sedan (!!). För tre år sedan gick jag mitt första år i gymnasiet (tror jag?) och nu går jag inte ens i skolan längre. Kommer ihåg hur nervös jag var innan jag skulle börja gymnasiet, trodde jag skulle bli mobbad och inte få några vänner - som tur var började jag och Sara i samma klass. Tänk att vi två i princip träffat varandra 5 dagar i veckan, i 6 år - först högstadiet och sedan gymnasiet. Och nu träffas vi kanske 1 gång varannan vecka, om ens det. Känns som att man aldrig har tid för något längre, även om vi bor 10 minuter ifrån varandra. 

Hade sånt fotosug under den tiden - kommer ihåg att jag älskade bilden här ovanför - medan jag idag aldrig är ute och fotar längre. Under första året gjorde vi praktiska uppgifter nästan varje lektion (bortsett från svenska, engelska, so-ämnena och matte) medan vi i trean i princip aldrig gjorde något praktiskt på lektionerna, vilket jag tror är en stor del av varför jag inte har sug till det längre - jag lärde mig ingenting, fast jag gick en medialinje. Nu säger jag inte att alla känner likadant, då jag anser att jag kunde mycket innan jag började på programmet - jag visste hur man fotade och hur man använde de manuella inställningarna, hur man redigerade bilder i photoshop och så vidare. Samtidigt har jag nog lärt mig mer än jag tror. Jag har exempelvis lärt mig hur man går tillväga när man gör när man gör de olika knapparna innuti en dvd och även hur tidningar görs. 
 
Något jag också tänkte på när jag gick bak i arkivet var hur kort hår jag hade för 3 år sedan!? Förr växte mitt hår knappt en centimeter och jag hade axellångt hår - idag har jag längre än jag någonsin haft. Skulle garanterat ångra mig om jag skulle få för mig att klippa av det igen. 
Dessutom - hur kallt ser det inte ut att vara på bilden? Jag la upp bilden kanske den 17 november 2011 och då var dessa foton tagna kanske en vecka tidigare. Kommer ihåg att det var frost överallt - även på dagtid, och att busshållsplatsen var helt frostig. Denna veckan har det liksom varit plusgrader - även om det var/är samma tid på året?

Hur som helst - här får ni lite trowbacks. Perfect for Fall

Publicerad i Allmänt, Inspiration
 
Perfect for Fall

 De mest spelade ☊

Publicerad i Allmänt, Allt & Inget
 
 
  Önskelista

Publicerad i Allmänt
 
Min födelsedag (och julen) börjar närma sig och därför slängde jag ihop en liten önskelista bestående av de sakerna jag vill ha mest just nu (utan inbördes ordning). 
 
1. Adventskalender från The Body Shop (finns att köpa i butikerna).
2. Presentkort på Kicks (och smink)
3. Ihopfällbart promenadband som bland annat finns på Rusta.
4. The Sims spel
5. Locktång (gärna med flera storlekar än en)
6. Nagellack (såklart) 
 
Önskar mig (som sagt) även smink, pengar och saker som kan vara bra att ha när jag flyttar hemifrån. 
 
Vad önskar ni er?Saknar

Publicerad i Allmänt
Jag har aldrig haft många vänner, bara en eller två bra vänner även om jag känt fler. Jag är ingen person som är jätteframåt och lär känna nytt folk, vilket jag gärna vill. Har under de senaste dagarna suttit och läst om hur kul alla haft på halloween - vad gjorde jag på halloween? Ingenting. Jag satt hemma i mitt rum och spelade sims. Jag saknar att umgås med människor. Det låter så tragiskt, men efter studenten umgås jag aldrig med någon. När jag gick i skolan träffade jag mina vänner varje dag och jag visste att det var en av de grejerna jag skulle sakna som mest när jag tog stundenten - vilket jag nu gör. Jag saknar att umgås med alla. Vi hade så mysiga kvällar på slutet av trean. Just nu känns det bara som att jag sitter bortglömd i mitt rum. Det är så synd att man tappar kontakten med människor så himla snabbt. I högstadiet umgicks jag med människor hela tiden, men de människorna pratar jag knappt med längre. Alla förutom en av dom jag gick med i gymnasiet bor på andra sidan stan, vilket gör att man aldrig träffas. 

Detta att jag knappt ens pratar med någon på facebook eller sms eller något heller gör det hela ännu mer tragiskt. Jag vill så gärna veta allt om vad dom gör - jag vill fortfarande vara med i deras liv, men vad ska man prata om? Känns som att man inte har något att prata om och att allt bara skulle bli så stelt. Hatar detta. Hatar att känna sig så vilsen. Efter högstadiet förlorade jag två av mina jättebra vänner och nu känns det som att jag håller på att förlora flera. Blir så ledsen. 
 
Tänker tillbaka på så många minnen och känner mest att det aldrig kommer bli så igen. Det är så synd att man kan vara så. himla. bra. kompis med en (eller flera) person(er) men så helt plötsligt bara försvinner all kärlek och vänskap man har byggt upp. Menar såklart inte att vi inte är vänner mer, saknar bara hur nära vi en gång var. 

Alla ni tjejer som jag umgicks med i högstadiet och i gymnasiet - jag saknar er
 
Balen / Avslutningen [9 juni 2011] Profilbilder Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg 🌸 @ddaniellaa | Websta (Webstagram) Daniella Järpenberg | via Facebook Daniella Järpenberg | via Facebook Daniella Järpenberg | via Facebook
 
 Ny blogg?

Publicerad i Allmänt, Tips & Frågor, Videoinlägg
Hej hörrni. Så här ligger det till - jag tycker att det är väldigt kul att blogga, eller - åtminstånde gjorde jag det för några år sedan. Anledningen till att jag från början slutade blogga lika ofta var på grund av skolan och våra läxor/prov/inlämningar. I dagsläget har jag ingen skola jag kan skylla på, och känner nu att jag vill börja blogga igen, då jag tyckte det var så roligt. 
Som ni kanske sett har jag börjat videoblogga lite då och då, men är inte 100% säker på att jag ska fortsätta med det då jag tycker att det är lite småpinsamt när folk nämner det (och min blogg, haha!). Jag varken bloggar eller videobloggar för att jag ska bli känd, utan för att jag tycker att det är så roligt. Jag tycker om att titta på andras bloggar eller youtubevideos och tycker om det jag också. Men, om jag ska fortsätta/börja blogga på riktigt igen tycker jag absolut att ni ska komma med idéer på vad jag ska blogga om - skönhet? vardagsliv? foto? Ska jag starta upp en ny och fräsch blogg eller stanna kvar vid denna? Ni får också gärna säga vad ni tycker om att jag videobloggar, ska jag fortsätta med det eller lägga ned den idén? Om jag ska fortsätta - vad ska jag vlogga om?
 
Är tacksam för alla kommentarer - negativa som positiva. Säg gärna vad/hur ni tycker jag ska göra.
 
 Min nagelvårdsrutin ♡

Publicerad i Allmänt, Skönhet, Videoinlägg