Studentveckorna

Publicerad i Allmänt

De senaste veckorna har varit så bra. Det hela började väl när jag åkte till Egypten för 4 veckor sedan - sol, bad och värme. När jag kom hem på onsdagen var det redan på måndagen efter dags för körkortsteoriprov - godkänt! På onsdagen hade vi balen som sen avslutades på Ivys uteservering. Dagen efter spenderades på Bio Roxy för våran sista "JB-gala" följt av en eftermiddag/kväll spenderandes på Pitchers för avslutningsmiddag och bowling med våra medialärare. På fredagen grillade vi tjejer hemma hos Sara.
Måndagen den 9 juni började jag på körskolan för varmkörning innan uppkörningen. Var så himla nervös och tyckte det gick jättedåligt, men vet ni vad? Jag klarade uppkörningen! (Insåg precis att jag har haft körkort i en vecka redan??) Direkt efter provet åkte jag till skolan för skattjakt som vi vann; vilket betydde att vi fick spinga ut på studentdagen först av alla. I torsdags åkte vi till Hallsberg och fixade texter på lakan samt bestämde det sista hur vårt studentflak skulle se ut.
Dagen efter var studentdagen här. Champagnefrukost, studentfotografering, mingel i slottet, utspring, åka genom stan på ett flak och sist men inte minst för dagen - förfest och sedan studentfesten på Frimis. Hade verkligen en hur rolig dag som helst, förutom det faktum att jag fick parkeringsböter för att jag tydligen hade betalat parkeringsavgift i fel parkeringsautomat. 

Dagen efter studenten, i lördags, åkte jag, Rode och Izabella upp till Stockholm för att gå på One Directions konsert och se både One Direction och deras förband 5 Seconds Of Summer. Vi checkade in på hotellet och bestämde oss för att åka till Solna direkt med pendeln för att hinna äta, vilket inte var det smartaste vi gjort, eftersom allt var smockfullt. Vi handlade iallafall lite och gick sedan upp till Friends Arena och satte oss. Jag fick världens magont och kände bara att jag vill åka hem. Har aldrig haft liknande - hade verkligen så. himla. ont. Fick liksom kramper i hela magen vartannat med värkar då det kändes som att min mage skulle explodera.
Men, men, efter ett toabesök gick det mesta över och vi gick till kön när insläppet började. Efter bara ca en timme var vi inne i arenan och jag blev verkligen förvånad över hur långt fram vi stod. Under konserten kom vi bara längre och längre fram och den första bilden på Niall och den sista bilden på Harry var så långt fram vi stod, utan att zooma in med kameran. 
Konserten var såå bra och vill gärna göra om det igen! När vi väl skulle åka hem blev det verkligen kaos. Typ alla skulle åka med pendeltåg från Solna - polisen fick vara på station och släppa förbi vissa människor i taget. Det var fullt med folk enda från Friends Arena till station samt inne på pendeln. Som tur var visste vi att man kunde gå en annan väg till pendeln, vilket gjorde att vi inte behövde vänta speciellt länge. 
Efter pendelresan åkte vi vidare till hotellet, blev dock ett stopp på Max först för att handla mat, då vi inte ätit ordentligt på hela dagen. Igår checkade vi ut från hotellet vid 10 och åkte hem. 

Nu då? Har inget att längta till. Känns så sorgligt att allt jag längtat till så länge är borta. Men men, nu ska jag jobba på Hemköp och som simskolelärare under hela sommaren och så får vi se vad som händer sen.
 
 
Efter konserten. / lånade bilden av RodeKommentarer


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback