15 juli

Publicerad i Allmänt

Min första och enda lediga dag på 16 dagar. Imorgon jobbar jag 3 dagar i rad igen, dock jobbar jag inte lika många dagar i rad dessa följande veckor. Har ångest över att sommaren snart är slut och 1) jag är jätteblek 2) jag bara har jobbat 3) jag inte har något planerat inför hösten. Nu när alla får antagningsbesked ang universitet ångrar jag mig lite smått att jag inte sökte vidare i våras, dock känner jag samtidigt att jag bara skulle ha pluggat något för att plugga, inte för att plugga till något jag vill göra senare i livet.
Bara babblar och babblar, men vi får väl se vad som väntas. 

Annars då?
- Har idag varit på badet, aka mitt ena jobb trots min lediga dag, då Ida jobbade och jag svängde förbi och gav henne sin födelsedagspresent då hon fyller 20 år idag. 
- Funderat väldigt mycket de senaste dagarna på att köpa en ny dator. Älskar min iMac, men nu när jag inte har min skoldator längre saknar jag att ha en bärbar dator. Vill därför köpa en Macbook, men vet inte vilken som är bäst - Air? Pro? Pro Retina? 
- Sist men inte mist har jag även funderat på att färga håret brunt igen. Har haft ljust hår så himla länge nu och känner att det kanske är dags för en förändring? Inte jättesnyggt att mina ögonbryn typ är svarta och mitt hår är ljust. Vet dock inte hur jag ska göra, då jag tycker att jag ser mer livfull (?) ut med ljust hår, när jag har mörkt hår tycker jag att jag bara ser platt och tråkig ut.