(Äntligen!) Ny design!

Publicerad i Bloggdesign
 
Igår fick jag nog! Gillade verkligen inte min gamla design, speciellt då vissa saker såg helt fel ut. Jag bestämde mig iallafall för att utgå från en av mina gamla designer, men samtidigt göra något mer simpelt och lite mer annorlunda än vad jag brukar.

Ni får gärna säga vad ni tycker, ser det bra eller dåligt ut? OTH // Sophia Bush

Publicerad i Allmänt
•Sophia• - Sophia Bush Wallpaper (31992842) - Fanpop SOPHIA ANNA BUSH Smile!:)
Sophia Bush 💚💜 One Tree Hill Quote Untitled | via Tumblr
Sophia Bush Beautiful sophia bush | Tumblr
 
 
 Sämst

Publicerad i Natur & Miljöer

 
När jag redigerar bilden i photoshop är den jätte ljus och fin; och så laddar jag upp den här och den är jätteful. kul :)
 
 Ny kamera eller nytt objektiv?

Publicerad i Allmänt
Inte så svårt att lista ut att jag har "bloggtorka"? Har i och försig haft det det senaste året typ, men ändå. 
Sitter och lyssnar på The Script (suprise?) och kikar runt på olika bloggar samtidigt som jag "städar", och blir avundsjuk på de personer som verkligen kan fota wow-bilder. Jag vill ju också. Liksom när bilderna är perfekta; bra skärpa i förgrunden och lagom mycket oskärpa i bakgrunden, samtidigt som de är ljusa och färgrika utan att bli för mycket. 
Det är när jag ser alla dessa "perfekta"-bilder som jag verkligen inser hur mycket jag kan utvecklas, om jag bara försöker. Jag är väl inte dålig, men inte bra heller. Jag kan utvecklas mycket, men eftersom jag aldrig har motivation till att fota längre så blir det inte av - vilket är synd, då jag tyckte/tycker det är riktigt roligt att fota. 
 
Jag är så sugen på att köpa en ny kamera - eller är det bättre att köpa bara ett nytt objektiv? Jag har en Canon 550D och använder nästan alltid standardobjektivet, då det är det och ett zoomobjektiv vi har. Kanske bättre att lägga pengar på ett bra objektiv, än en ny kamera, där jag också bara kommer kunna använda standardobjektivet? Någon som har något tips?
 
Här får ni en ganska ny bild som jag är ganska nöjd med.
 
 
ps; vill så gärna byta bloggdesign, så håller på att testa lite (dock inte på denna blogg). Tyvärr har jag noll motivation, vilket gör det svårt att komma på en ny design, haha..En sen summering av 2013

Publicerad i Allmänt
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag fyllde arton, såg The Script, jobbade som badvärd och simskolelärare och började jobba på Hemköp.
 
Hur har ditt 2013 varit?
Över lag måste jag säga att mitt 2013 har varit väldigt upp och ned. Faktiskt så måste jag erkänna att jag har varit mer ledsen än glad under året. 

 

Blev du kär i år?
Nej.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
27 juni, när jag fick se The Script.

    

 

 

  

Vad är din största framgång 2013?

Jag måste nog säga att min största framgång under 2013 var att jag fick ett riktigt jobb. Okej, ingen fast tjänst, men inte bara ett sommarjobb.

 

Bästa köpet?
Haha.. mina nagellack.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Tror jag har spenderat mest pengar på körkortet. 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag såg The Script. Och att folk uppskattade mig som simskolelärare. Finns även många andra saker som gjorde mig glad.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Hall Of Fame.

 

Vem har du umgåtts med mest?
Sara.

 

Har du haft ett förhållande under 2013?
Nepp.

 

Vart reste du under 2013?
Jag var i Spanien i maj. 

 

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Måste nog säga mer lycka. 2013 har varit ett så ledsamt år, jag har varit mycket mer ledsen än glad, vilket jag hoppas jag slipper under 2014.

 

Vad gjorde du på din födelsedag?
På morgonen när jag vaknade fick jag min iMac, sedan övningskörde jag till skolan, där jag skulle ha utvecklingssamtal på morgonen. Efter utvecklingssamtalet hade Sara åkt hem för att hon mådde dåligt; så fick öppna hennes present utan henne. Vi hade ingen Engelska på eftermiddagen, så jag slutade tidigt. När jag kom hem gjorde jag nog inget speciellt.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Mitt år hade utan tvekan varit bättre om jag inte var ledsen hela tiden. Hade velat umgås mycket mer med saknade vänner.

 

Vem saknade du?
Flera gamla vänner som jag inte har umgåts med på hur länge som helst.

 

De bästa nya människorna du träffade?
Jag tror inte att jag träffade någon ny som jag umgås med, men jag har lärt känna många "nya" människor bättre än vad jag gjorde innan.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
"Fokusera på sånt som gör dig glad" och/eller "Tro på dig själv". Det är något jag verkligen skulle behöva höra.
Bedroom // Inspo

Publicerad i Allmänt

Nagellack från Nailsupplies.us

Publicerad i New In

Inte den bästa bilden, men tänkte iallafall visa er mina nagellack som jag beställde från Nailsupplies.us för ett tag sedan. Jag beställde 6 st ESSIE nagellack och 3 st China Glaze.
Innan beställningen hade jag aldrig testat varken Essie eller China Glaze, så man kan väl säga att jag gjorde en chansning. 
Jag beställde nagellacken för ca en månad sedan, och leveransen från USA tog ca en vecka, vilket jag tycker var snabbt. Jag är nöjd med mina nagellack och även med själva leveransen, då man kunde spåra paketet. När jag beställde mina nagellack fanns det ett speciellt paket där man kunde beställa max 9 nagellack, för att slippa tull.  Självklart valde jag detta alternativ och paketet levererades till min brevlåda. Hela kostnaden blev ca 450 kr.