Framtiden

Publicerad i Allmänt, Citat & texter
Första dagen på mitt påsklov och jag sitter och pluggar för att bli klar med det jag ligger efter i. Idag är det den 14 april, vilket betyder att det är två månader kvar tills jag, Rode och Izabella ska se One Direction live. Det betyder även "slutet" på de fyra veckorna innan som är fulla av roligheter (förhoppningsvis); egypten, skaffa körkort, gå på studentbalen, ta studenten och som sagt, gå på one direction. Efter just den lördagen börjar det riktiga, vuxen, livet. Jag är så nervös över vad som kommer komma; kommer jag jobba? Plugga? Gå hemma hela dagarna? 
Jag har sökt in på en engelska kurs, just för att veta att jag har något att göra. Vill inte börja plugga direkt efter studenten då jag känner att jag inte vet vad jag vill plugga. Just på grund av detta väljer jag att vänta tills jag vet säkert vad jag vill plugga och vad jag sedan vill jobba som. Jag har ett (två) jobb i sommar - vilket är en stor trygghet - men sen då? Jag måste ha kontroll över allt jag gör, vilket gör att jag har panik över framtiden. Jag vet inte vad framtiden kommer bjuda på, men, förhoppningsvis något bra.
 
Här får ni en instagram-bild på mitt och Saras gymnasiearbete som vi jobbat med under hela året; en photoshopbok. (Bättre bilder kommer)
 
 Kommentarer


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback