Me and my tea

Publicerad i Allmänt
 
29 april idag; om en månad är jag hemma igen efter Egypten. Och om en månad är treans betyg satta (på ett ungefär). Ångest. 
Jaja.. Idag ska jag städa mitt stökiga rum och försöka komma på något vettigt jag kan blogga om, då min blogg verkligen aldrig uppdateras. 
Imorgon ska troligtvis Rode och Elina komma hit, vi får väl se vad vi hittar på, men det blir säkert kul! Jag, Izabella och Rode ska boka hotell till One Direction nu i dagarna - tänk, om ca 1,5 månad får vi se både One Direction & 5 Seconds Of Summer live! Dessutom är det ståplatser och vi har köpt platser i den närmsta sektionen.. så taggad! "Tyvärr" är det dagen efter studenten, så vi kommer säkert vara jätte sega - but totally worth it! Foundation tips?

Publicerad i Allmänt, Skönhet
 
Foundation
 
Jag använder Eyes Lips Faces Flawless finish foundation, men nu vill jag ha en mer täckande foundation. Tycker även att min foundation har börjat bli mer kakig, dock vet jag inte om det är pga foundationen i sig eller om det är på grund av concealern och/eller primern som jag använder. 
 
Hur som helst, har ni något tips på foundation som täcker bra, men som ändå är lätt på huden? Som dessutom inte ger en kakig effekt och som även är prisvärd?ddaniellaa @ instagram

Publicerad i Allmänt, iPhone
ddaniellaa @ instagram |  ddaniellaa @ instagram |  ddaniellaa @ instagram |Framtiden

Publicerad i Allmänt, Citat & texter
Första dagen på mitt påsklov och jag sitter och pluggar för att bli klar med det jag ligger efter i. Idag är det den 14 april, vilket betyder att det är två månader kvar tills jag, Rode och Izabella ska se One Direction live. Det betyder även "slutet" på de fyra veckorna innan som är fulla av roligheter (förhoppningsvis); egypten, skaffa körkort, gå på studentbalen, ta studenten och som sagt, gå på one direction. Efter just den lördagen börjar det riktiga, vuxen, livet. Jag är så nervös över vad som kommer komma; kommer jag jobba? Plugga? Gå hemma hela dagarna? 
Jag har sökt in på en engelska kurs, just för att veta att jag har något att göra. Vill inte börja plugga direkt efter studenten då jag känner att jag inte vet vad jag vill plugga. Just på grund av detta väljer jag att vänta tills jag vet säkert vad jag vill plugga och vad jag sedan vill jobba som. Jag har ett (två) jobb i sommar - vilket är en stor trygghet - men sen då? Jag måste ha kontroll över allt jag gör, vilket gör att jag har panik över framtiden. Jag vet inte vad framtiden kommer bjuda på, men, förhoppningsvis något bra.
 
Här får ni en instagram-bild på mitt och Saras gymnasiearbete som vi jobbat med under hela året; en photoshopbok. (Bättre bilder kommer)
 
 Black & Yellow

Publicerad i Allmänt, Inspiration
Black & Yellow
 
 ELF Nailpolish - Party Peach

Publicerad i Allmänt, Skönhet
 
Köpte detta nagellack för några månader sedan när Eyes Lips Face hade 50% rabatt. Nagellacket var redan på rea + att jag fick 50%, så det var väldigt billigt. Jag är väldigt besviken. För det första; vad hände med färgerna? Färgen som blir när man lackar naglar är inte alls samma som färgen på flaskan. Nagellacket i flaskan ser lite pastellrosa ut, men när man målar, blir färgen orangeröd. 
Nu var det tur att det kostade ca 10 kr, vilket gör att jag inte bryr mig speciellt mycket om färgerna, men nagellacket i sig är också ganska dåligt; flagar bort efter bara någon dag. Har andra nagellack från ELF som jag tycker rekommenderar mycket mer än detta.

Vill ni ha mer nagellacksrecensioner? Har ju några stycken...
Zac Efron

Publicerad i Allmänt
Oh My God, Zac Efron! | via Tumblr <3 *-* | via Tumblr Zac | via Tumblr Untitled Zac EfronSixten

Publicerad i Allmänt