Har du något bloggtips?

Publicerad i Tips & Frågor
 Nailsupplies.us

Publicerad i Tips & Frågor
LIvE FAST, DIE YOUNG | Tumblr on We Heart It -... China Glaze Life Preserver Nail Lacquer Review & Swatches ❤ China Glaze Pelican Gray Nail Lacquer Review & Swatches China Glaze Peachy Keen Nail Polish Swatches & Review essie China Glaze Dandy Lyin’ Around Nail Lacquer Swatches & Review Essie | via Tumblr
 
Jag blev tipsad om sidan Nailsupplies.us, där man kan beställa (bland annat) billiga nagellack. Nagellacksberoende som jag är, blev jag riktigt sugen på att beställa, så nu undrar jag om någon av er har beställt därifrån?
Då frakten ligger på ca 200 svenska kronor vill jag veta om nagellacken man får faktiskt är värda dessa pengar eller om det rent ut sagt är skit. Jag är mest sugen på att beställa Essie och China Glaze nagellack, då jag har hört mycket bra om dom, så kom gärna med förslag på nagellack av dessa märken som "man måste ha"! Även om jag är värsta nagellacksfreaket har jag inga nagellack från dessa märken, så det vore riktigt kul att prova, men igen, är de värda pengarna? Visserligen kostar varje Essie/China Glaze nagellack endast 3-4 dollar, vilket är sjuuukt värt & billigt, men ja, som sagt, frakten är skitdyr..
Har ni några tankar, positiva som negativa, om Nailsupplies.us, berätta gärna! 
 
(detta låter precis som ett sponsrat inlägg, men det är det inte.. haha!)iMac » Hjälp!

Publicerad i Tips & Frågor
Kan någon vara snäll och berätta hur man kopierar bilder från WeHearIt/Tumblr till blogg.se, det går liksom inte att klistra in dom i inläggsrutan? Gjorde/gör alltid kollage med bilder från weheartit, på min PC, då bilderna är lika stora. Nu när jag försöker göra det på min iMac går det verkligen inte?
I bilduppladdaren på blogg.se står det "Dra bilder hit", men det går ju inte heller? Då står det bara "laddar". Nu undrar jag som sagt hur man klistrar in dom i inläggsrutan (provat både "klistra in" och cmd + v") då jag absolut inte orkar klicka upp photoshop för att göra ett kollage.
 
 Min blogg vs min blogg

Publicerad i Bloggdesign
 
Jag har sett att min blogg ser annorlunda ut beroende på vilken webbläsare man har, så här har ni två jämförelser. Som ni ser ser man endast halva rubriken när jag är inne på Safari, medans man ser hela i Google Chrome. Dock är ikonerna med sociala nätverk fel på båda, fast de inte är fel i Google Chrome när jag sitter med min skoldator eller mammas dator. 

Där har ni alltså "förklaringen". Orkar inte fixa detta just nu, då jag inte störs av det, så ni får helt enkelt stå ut. Jag fixar det sen någon gång :)
 iMac & 18 år

Publicerad i Händelser, New In

Fyllde som sagt år i tisdags och fick bästa presenten! 
Kan dock inget om iMacs, så det är lite svårt nu i början, haha.. Får googla på varenda grej..
 RUM INSPO » vitt & simpelt

Publicerad i Inspiration
 18 år

Publicerad i Händelser
 
Gissa vems födesledag det är idag? Och gissa vem som har fått bästa presenten??
 
 Adventsljus

Publicerad i Allmänt, Tips & Frågor
(bilder från wehartit och google)

Man känner att julen kommer, sakta men säkert och snart är det första advent. Nu undrar jag om ni har tips på vart det finns liknande ↑ adventsljus? Det ska alltså vara blockljus med nummer för varje advent. Förra julen letande jag massor, men hittade inget som jag tyckte var prisvärt, så om ni vet något ställe som har prisvärda blockljus med nummer, säg till!
 
I Örebro har dom börjat satt upp julbelysning, har dom gjort det hos dig?
 
 It's just so much going on

Publicerad i Allmänt, Citat & texter
Jag får panik och ångest. Känns som att vi har hur. mycket. som. helst. i skolan och jag har verkligen NOLL pluggmotivation, vilket säger sig självt; ligger efter i allt. Har olika sorters uppsatser i varenda ämne och alla är stora och jobbiga. Vill bara stanna tiden så jag kan bli klart med alla skolarbeten och bara chilla ett tag, men nej. Fyller dessutom år på tisdag, vilket jag absolut inte längtar till, eftersom det är den dagen de jobbigaste och svåraste grejerna (iallafall en av de) ska vara klara. Har även utvecklingssamtal då och känner redan nu att alla kommer säga att jag har sänkt mig i allt, för jag känner mig så. himla. dålig. i varendaste jäkla ämne. Vill bara ta studenten NU.
 
b0b0d84c4ca211e39bb50a94f0e30420_8.jpg (640×640) b0b0d84c4ca211e39bb50a94f0e30420_8.jpg (640×640)Just a girl and a cat

Publicerad i Människor
Här får ni två bilder jag tog på Sofie och Saras katt, i augusti/september.
{Kissemissen ser dock inte lika glad ut som Sofie, som bara ville gosa lite}Hair

Publicerad i Inspiration
Long Hair | via Facebook Untitled Hair Curls xo Hair♥HANNA T

Publicerad i Människor
 Amanda S

Publicerad i Människor
 Ny bloggdesign!

Publicerad i Bloggdesign
 
Jag ville ha en ganska simpel men endå personlig design eftersom jag var så himla trött på min gamla. 
Jag hoppas att ni tycker om den lika mycket som jag gör.. om inte, säg till. Säg även till om det är någonting som ser fel ut.
 
Vad tycker ni? Blev designen bättre eller sämre än förut?
 
 
Jag vill passa på att tacka Sanna, eftersom det är tackvare henne jag lär mig nya saker hela tiden.
Om inte hennes blogg och bloggtips skulle finnas skulle nog min blogg se mycket sämre ut än vad den gör..
Det är även hon som har gjort de sociala medie-ikonerna som jag har i headern.
 Kommande design » Förslag?

Publicerad i Tips & Frågor
Skriv förslagen antingen som en kommentar i detta inlägg eller HÄR, på min facebooksida.
 
 Dafont.com -> Photoshop

Publicerad i Photoshop
Fick en förfrågan om jag kunde visa hur man installerar ett typsnitt till Photoshop. Såklart gjorde jag det och hoppas man förstår något! Tyvärr är det ganska svårt att göra en förklaring genom att använda bilder.
Tänk på att alla typsnitt inte har å, Ä & Ö.
 
LÄNK TILL DAFONT.COM