Girlyandcutethings.tumblr.com

Publicerad i Inspiration, Tips & Frågor
Fashion. Hot glasses | via Tumblr Those Summer Wishes | via Tumblr Tumblr fashion / ♦ - | via Tumblr = ]]  | via Tumblr Latest requests - Wheretoget NewYorkBabe Marieberg

Publicerad i Allmänt, New In
Var till Marieberg idag, köpte 2 tröjor på Cubus, får se om jag visar de senare. {den ena är på den andra bilden, man ser dock inte speciellt bra}Converse

Publicerad i Allt & Inget, New InMina favoritparfymer

Publicerad i Allt & Inget, Skönhet, Tips & Frågor
Här har ni mina favoritparfymer! Eller ja, rättare sagt, de två åt vänster är de jag använder, medans den åt höger (som snart är slut) är min favorit.
 
{Jag förstår inte varför bilderna man laddar upp på blogg.se blir så hiiiimla gråa? & mörkare?}Beställa bloggdesign {uppdatering}

Publicerad i BloggdesignELF Flawless Finish Foundation

Publicerad i Allt & Inget, Skönhet, Tips & Frågor
 
Jag måste bara tipsa om ELF's Flawless Finish Foundation! Den har solskyddsfaktor 15, är oljfri och den finns i 6 olika färger. 
 
"Achieve a flawless complexion with the silky smooth e.l.f. Studio Flawless Finish Foundation. The lightweight formula blends in naturally for a beautiful semi-matte finish. This liquid foundation applies easily and lasts all day for visibly brighter and radiant looking skin. Using our Flawless Finish Foundation not only restores uneven skin textures and tones, but most importantly, the SPF 15 protects your skin against harmful sun damage!"
 
När jag applicerar foundationen använder jag Elfs Powder Brush från Studio line, och de passa verkligen bra tillsammans. Man behöver inte alls mycket foundation för att få ett täckande resultat (den täcker dock inte på de rödaste finnarna) och det känns som att man knappt har på någon foundation på sig.
Foundationen kostar £6.75 / 56,53 kr, vilket foundationen verkligen är värd. Som ni ser på bilden har jag två st, vilket antagligen betyder att jag gillar denna foundation. Den enda nackdelen jag kan komma på är att man kan bli lite glansig under seneftermiddagen/kvällen, iallafall jag.
Jag tycker helt klart denna foundation är prisvärd och jag rekommenderar den till alla som inte orkar lägga så mycket pengar på en foundation :)Vardagssmink

Publicerad i Skönhet, Videoinlägg
Varför blir kvalitén så hemsk? :(Mina {37} nagellack

Publicerad i Allt & Inget, Skönhetddaniellaa @ weheartit

Publicerad i Tips & Frågor, iPhoneSå. Himla. Fin.

Publicerad i Övrigt
Jessica Lowndes | via Tumblr Jessica Lowndes | via Tumblrshe's beautiful Session #09 - 17 - Jessica Lowndes Network Photogallery Session #08 - 08 - Jessica Lowndes Network Photogallery matt lanter | Tumblr i love gossip girl and 90210. / 90210 Jessica Lowndes Jessica Lowndes
Jessica Lowndes ♥{Adrianna Tate-Duncan i 90210} 
 Flickr » Sunset Snapper

Publicerad i Tips & Frågor, Övrigt


Satt inne på Flickr och tittade lite, och fick syn på dessa två bilder.
Båda bilderna är tagna av Sunset Snapper {flickr namn} och direktlänkar finns om du klickar på bilderna.
 Tote-lly Eco UF

Publicerad i Övrigt
Vi ska snart avsluta vårat UF företag, så passa på nu! Klicka er in antingen på våran facebook sida eller våran blogg, och ta del av detta erbjudande!
{Vill du beställa? Skriv till oss på facebook!}NY DESIGN » mars 2013

Publicerad i Bloggdesign
Tyckte att det behövdes en ny design till bloggen. Jag gjorde en snygg gratisdesign, som jag gillade så mycket att jag gjorde en del förändringar och gjorde den till min egen.
I denna design finns det: Slideshow header, fastsittande meny, fastsittande dropdown samt länkar brevid menyn. 

Jag hoppas att ni gillar designen! Är något fel? Har du några synpunkter? Kommentera här nedanför.8 bekännelser

Publicerad i Citat & texter, Tips & Frågor
Δ Jag älskar att titta på serier. Har tittat på alla säsongerna av Gossip Girl, One Tree Hill, The O.C. och Private Practice, och just nu tittar jag på Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Greys anatomy (← alla de kommer ut en gång i veckan) och 90210.
 
Δ Jag älskar Sims. Fick mitt första simsspel år 2004 (tror jag?) och seda dess har jag älskat att spela Sims. Tyvärr fungerar inte min "Sims-dator", så kan inte spela. 
 
Δ Jag ställer höga krav på mig själv. Nu när vi har fått E D C B A i betyg har jag ställt högre krav på mig själv, jag blir t.ex. arg på mig själv om jag får mindre än C (gamla VG) då jag tycker det känns som jätte dåligt.
 
Δ Jag har sämst fantasi. Jag har alltid jätte svårt att komma på roliga idéer och saker man kan göra, vilket kanske inte är jättebra när jag går en Media linje..
 
Δ Jag älskar mat. Mina favoriträtter är tacos och kinamat, som jag skulle kunna äta hur mycket som helst av.
 
Δ Jag har världens sötsug. Jag tycker att godis är mycket godare än chips, men om det bara skulle finnas chips skulle jag äta det. Jag kan inte kontrollera mig själv när det gäller goda saker. 
 
Δ Jag gillar fotografering, men under senaste tiden har jag tappat det lite grann. Under vintern har jag även aldrig någon inspiration.
 
Δ Om någon säger någonting vill jag att det ska hända. T.ex. om någon säger att vi ska träffas förväntar jag mig att det ska bli så, och blir besviken om det inte händer. Blir även irreterad på folk som säger så/liknande flera gånger, men de inte anstränger sig för att det ska bli så. 
 
 
Blev utmanad av Sanna för över två veckor sedan, men nu, äntligen, är jag klar med denna! Och jag utmanar Sara, Lena och alla andra som vill. Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.

Publicerad i Allmänt, Bloggdesign, ÖvrigtDag 17 - En bild på min handstil.

Publicerad i Allmänt, Övrigt
En bild jag tog för väldigt länge sedan, som säkert många sett innan. Hur som helst, här är min handstil.Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande

Publicerad i Allmänt, Övrigt
Först och främst vill jag lära mig att tala bra flytande amerikanska/engelska, sedan på andra plats ligger spanska.Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.

Publicerad i Allmänt, Allt & Inget, ÖvrigtDag 14 - Mina dåliga ovanor.

Publicerad i Allmänt, ÖvrigtDag 13 - Mina intressen.

Publicerad i Allmänt, ÖvrigtDag 12 - En bild som gör mig glad.

Publicerad i Allmänt, Allt & Inget, ÖvrigtTo-die-for

Publicerad i Allmänt, Händelser, iPhone
Förra fredagen var jag och min familj in till Stockholm, vi gick på tekniska museét samt åt på en grekisk kolgrill. Jag beställde det som är på bilden. {↑} Grönsaksspett, kebabspett, kycklingspett, fläskfiléspett samt lite gyros, pommes, vitlökssås/tzatsiki och sallad. Jag måste säga att det var en av de godaste maträtterna jag ätit! Eller ja, egentligen var det "bara" fläskfilén och kycklingen som var to-die-for, men vill väääldigt gärna äta där igen och det påminde om sommar/grillat!

 Dag 11 - En bild på mig och en kompis.

Publicerad i Allmänt, ÖvrigtDag 10 - Något jag aldrig glömmer.

Publicerad i Allmänt, ÖvrigtDag 9 - Mitt favoritband/favoritartister

Publicerad i Allmänt, Övrigt
  Dag 8 - Såhär är jag som person.

Publicerad i Allmänt, Övrigt