The Script på Gröna Lund » videos

Publicerad i Allmänt, Händelser, Videoinlägg
 

{ps. jag har inte filmat någon av dessa videos!} The Script på Gröna Lund

Publicerad i Allmänt, Händelser

foto 1, 2, 3: ddaniellaa @ instagram ❤ foto 4: Gröna Lunds facebooksida

Hej! I tisdags/onsdags bestämde jag och Sara oss äntligen för att vi skulle åka till Gröna Lund för en heldag där, och för att dessutom se The Script på kvällen! Den dagen var sommarens hittills bästa dag! ❤ Jag och Sara åkte Twister & Jetline hur många gånger som helst, sedan åkte vi även bland annat Insane och Eclipse. Ett ord för Insane: FYFAN. Vi åkte typ upp och ned nästan hela åkturen, med bara remmarna som höll oss uppe. Trodde att jag skulle dö ett tag där, när vi åkte upp och ned över vattnet. Sedan stod vi i Eclipse-kön ett bra tag, och när vi väl satt i slänggungorna tänkte jag "vad fan har vi gett oss in på?" men jag tyckte inte den var lika läskig som jag trodde, men om man är höjdrädd ska man verkligen inte åka den. Man kan inte jämföra Insane och Eclipse, men Insane var den värsta karusellen jag åkt, medans Eclipse gav en "pirr-i-magen-känsla". Båda var roliga att åka dock, skulle helt klart åka om båda, även om Insane var helt insane!

Och så, tillslut, kom kvällen jag hade väntat på hur länge som helst. Vi åkte karuseller tills sista stund, alltså stod vi inte och väntade på The Script alls, utan kom när det började. Trots det så kom vi rätt långt fram, men det viktigaste var ju trots allt att höra dom sjunga, inte vara så nära dom som möjligt, även om det hade varit kul. Konserten var jätte bra, de sjöng inte bara i 1,5 h, utan underhöll oss på ett jättebra sätt, där alla vi i publiken också var med. Vi sjöng med i alla låtar, speciellt Hall Of Fame, det var magiskt!

Jobbade först på badet 9.45-14.00 och sen på hemköp 14.30-20.30, vilket var lite tufft, med tanke på att jag var jättetrött och hade ont i benen, men jag ångrar det absolut inte! Det var helt klart värt alla mina blåsor jag fick på fötterna, hade absolut jättegärna velat göra om dagen igen! Vill absolut se The Script igen. Kan fortfarande inte fatta att jag verkligen såg The Script Live för mindre än 2 dygn sedan. Helt galet.One Tree Hill

Publicerad i Allmänt
lucas scott, nathan scott, one tree hill - inspiring picture on Favim.com ♥ one tree hill. Twitter / Images récentes de @U_StoleMyHeart_
Jag har börjat titta om på One Tree Hill igen och satan vad de förändras genom säsongerna!
De är verkligen inte de samma i säsong 1 som de sen kommer vara i säsong 9, gud vad de utvecklas.Girly and cute things (.tumblr.com)

Publicerad i Allmänt
U know it's called love Makeup | via Tumblr fashion clothes | via tumblr. △  Lovely | via Tumblr (5) pink | Tumblr (5) pink | Tumblr Fabulous ♥♥ | via Tumblr Summer Outfit summer | via TumblrTips på silverschampoo?

Publicerad i Allmänt, Videoinlägg23 juni

Publicerad i Allmänt
Det har gått över en vecka sedan sist, men mitt liv har inte blivit något mer intressant. Påbörjar min andra vecka som simskolelärare imorgon och igår körde jag bil på en riktig väg för första gången i mitt liv, då jag nyligen fick mitt körkortstillstånd. 
På torsdag spelar älskade The Script på Gröna Lund, men vet fortfarande inte om jag ska/kan åka dit, vill ju verkligen dit.. men vi får helt enkelt se hur det blir, då jag även jobbar den dagen.

Nu ska jag cykla en bit på motionscykeln, sen ner i säng! Godnatt!Jobb, jobb och jobb

Publicerad i Allmänt
Mitt liv består just nu (och hela sommaren) av jobb. Har jobbat på badet hela veckan och idag efter jobbet cyklade jag vidare och "jobbade" även på Hemköp (i 2 timmar) för första gången (rättare sagt: tittade på hur man hanterade kassan och var kassörska i kanske 30 min).
På måndag börjar jag som simskolelärare på badet, hoppas det går bra.. / MVH nybörjare
 
Som sagt, vill ni följa mitt liv lite mer uppdaterat kan ni följa mig på antingen instagram (ddaniellaa) eller twitter (ddaniellaas).
 ddaniellaa @ instagram

Publicerad i Allmänt, iPhone
     
Halloj! Som jag skrivit tidigare så har jag lämnat in min skoldator över sommarlovet, vilket gör att "jag inte har någon dator". Helt ärligt så har jag två datorer som jag kan använda, men det är så tråkigt att använda de datorerna eftersom jag inte är van med de eller har photoshop i de. Så tyvärr kommer jag uppdatera väldigt dåligt under sommarlovet, då jag även jobbar hela lovet. Jag kan slänga in några mobil-blogginlägg ibland, och även inlägg från mina andra datorer, men de inläggen kommer tyvärr inte bli som de jag tidigare lagt ut (då jag använder min skoldator). 
 
Vill ni endå veta vad jag gör i sommar?
Följ mig på instagram (ddaniellaa @ instagram) eller twitter (ddaniellaas @ twitter) där jag uppdaterar mer, dagligen.❥ sommarlov

Publicerad i Allmänt, iPhone
SPAIN » The Lion King

Publicerad i Allmänt, Allt & Inget
Vi bodde på en camping under våran vistelse i Salou, och en kväll hade de en "The Lion King"-show som vi var och tittade på.SPAIN » Marknad part 2

Publicerad i Allt & Ingetgirlyandcutethings.tumblr.com

Publicerad i Allmänt
        

GIRLYANDCUTETHING.TUMBLR.COM