Sambo

Publicerad i Allmänt
 

Har inte uppdaterat på ett tag, men har haft fullt upp med att vara sambo med Sara. Vi har börjat skolan, och myst hela kvällarna.
Kom hem igår och idag har jag varit i Eskilstuna och hälsat på min kusin som jag inte träffat på jättelänge. 10 saker-lista

Publicerad i Allmänt

10 saker du vill göra innan du dör: Åka till USA på roadtrip, träffa den rätta, skaffa familj, börja jobba med något jag verkligen vill, tatuera något som verkligen betyder något, skaffa mig en kropp som jag verkligen känner mig bekväm i, plugga/jobba utomlands, resa jorden runt, vinna på lotteri, förändra någons liv.

 

 

9 saker om dig själv: Min favoritmat är tacos, jag älskar att fixa naglar, jag är väldigt osäker, jag behöver ha kontroll över allt jag gör, älskar att fota och designa, har sämst självdiciplin och självförtroende, kan ha världens humörsvängar, är halvsvensk, jag är inte nöjd med min skola

 

8 sätt att vinna ditt hjärta på: Få mig att skratta, jag ska kunna lita på han, han ska vara snäll och omtänksam, ge mig komplimanger, kunna vara personlig, romantisk, inte skämmas över mig, kunna göra saker jag gillar även om det inte är det roligaste han vet.

 
7 saker du ofta grubblar på: Vad som händer efter döden, framtiden, kärleken, min familj, mina vänner, om jag ska köpa för eller spara mina pengar, mig själv.

 

6 kändisar du tycker är snygga: Zac Efron, Audrina Patridge, Chace Crawford, Zayn Malik Nina Dobrev och Ian Somerhalder

 

ho cercato il tuo nome zac efron - Cerca con Google audrina patridge (2) amazing xx | via Tumblr
😊 Tumblr I can't handle this.

 

5 saker du aldrig skulle vilja göra: Förlora någon som står mig riktigt nära, hitta ett lik, störta, bli lämnad på en öde ö, bli utsatt för våld av något slag
 

4 saker du köpt den senaste månaden: Mat, dricka, kläder och nagellack

 

3 sätt att få dig le/skratta: Berätta något roligt, ge mig en komplimang eller gör något roligt

 

2 gamla favoritlåtar: Firefly - Owl City och Meet Me Halfway - Black Eyed Peas

 

1 sak folk inte visste om dig: I min familj är vi 6 personer, min mamma, låtsas pappa och min tre bröder, som egentligen bara är mina halvbröder. 

 
Vampire Diaries säsong 5

Publicerad i Allmänt

Halloj! Någon som vet när Vampire Diaries säsong 5 börjar att sändas igen?Pretty Little Liars

Publicerad i Allmänt, Bloggdesign
Untitled Shay <3 Untitled
Ashley Benson-Tumblr Ashley <33 Untitled
Untitled troian bellisario | Tumblr Untitled
Untitled Untitled Forever | via Tumblr
sasha pieterse | via Tumblr Untitled Sasha Pieterse♥
 dddanni_ @ instagram

Publicerad i Allmänt
Följ mig gärna på min nya instagram { dddanni_ } där jag laddar upp bilder som jag har tagit.
 Jag gråter.

Publicerad i Allmänt
 
leamichele | ▪ (11-08-2013) Teen Choice Awards - Show ★ 😊  leamichele | ▪ (11-08-2013) Teen Choice Awards - Show ★ Hur ska jag göra med mitt hår?

Publicerad i Allmänt
:) | via Facebook . | via Tumblr - inspiring picture on Favim.comI LOVE this color! Want highlights with this color! | Love❤ Fashion Untitled girl | Tumblr jag känner alldeles för mycket

Publicerad i Allmänt, iPhone
-

Publicerad i Allmänt
Slike vremenske crte | via Facebook1 augusti

Publicerad i Allmänt
    
1 augusti. 19 dagar kvar tills sista skolåret börjar och jag har inte haft något sommarlov alls. Ville göra så mycket under lovet, men vad har jag gjort? Ingenting. Vill hinna med en heldag i Örebro/Stockholm, gå på Gröna Lund igen och titta på bio. & träffa mina saknade vänner.