Not enough

Publicerad i
Tumblr_mafj5iuarp1refg8go1_500_largeJag är inte perfekt.

Publicerad i

Jag är kort.
Jag är inte smal.
Jag är tjatig.
Jag är lite random.
Jag är jobbig ibland.
Jag är känslig.
Jag är feg.
Jag är inte speciellt snygg.
Jag är inte populär.
Jag är irriterande.
Jag är pratglad.
Jag är blyg.
Jag är ett kontrollfreak
Jag är "mammig" (dvs "beter" mig "vuxet")
Jag är väldigt negativ.

Jag är mycket. Jag vet om hur jag är och ibland tycker jag själv att det är jätte jobbigt. Jag gillar mina vänner väldigt mycket. Jag har inte så många vänner men de jag har älskar jag. Jag kan tänka mig att de har olika åsikter om mig, att jag ibland är väldigt snäll men att jag ibland bara är jobbig. Jag vet att jag kan vara tjatig ibland och prata om helt ointressanta saker, men om jag är tjatig så betyder det att det handlar om något som verkligen betyder någonting för mig. Jag vet själv att jag pratar mycket om en t.ex. speciell kille och anledningen till att jag gör det är för att det betyder något för mig. Ibland känns det som att folk inte bryr sig ett dugg om det och då blir jag sårad. Jag blir sårad av småsaker, jag är väldigt känslig. Om jag smsar/skriver till någon av mina kompisar och jag vet att de har sett det blir jag sårad, då känns det som att de inte vill ha något med mig att göra. Jag vet att det kanske inte är så men endå så känns det som det.

Jag tror att jag ibland överreagerar. Dels med det jag just skrev om, men sedan t.ex. när någon som jag inte känner/brukar prata med hälsar/tittar/pratar med mig så börjar jag alltid tänka för mycket och komma på orsaker, varför denne gjorde det den gjorde. T.ex. en person hälsade på mig, och då tänkte jag att de hade pratat om mig och sagt något elakt. Det kan vara så, men det kan även bara varit en hälsning. Jag tänker för mycket.

Förra sommaren, när vi hade slutat 9an, skulle jag flytta. Inte långt alls, men iallafall, jag umgicks med min ena kompis, och de skulle åka bort. Vi pratade om att jag kanske skulle kunna följa med, men då sa min kompis att det nog inte gick eftersom hennes bror också skulle med och om hon skulle ha med sig en kompis skulle han också vilja det, då skulle de inte få plats i bilen. Jag tänkte inte mer på det, tills de skulle åka. (Jag vet att en person som detta handlar om kommer läsa detta men jag hoppas denne inte blir arg på mig) Dagen innan de skulle åka fick jag reda på det. Jag blev sårad, mina två bästa vänner skulle åka på semester i en vecka tillsammans utan mig. Vi var tre styckna som var bästisar och det har säkert varit annorlunda för någon annan av oss tre, när man är tre personer är det alltid någon som får vara det "svarta fåret" och i denna stund var jag den personen. Jag vet att det kanske inte var med flit, det var inte meningen att såra mig och de vet inte ens om det. När de sen pratade om deras semester ihop, med mig, så försökte jag vara glad men jag ville helst inte prata om det, för jag var sårad. Och avundsjuk.
Självklart är allt "normalt" nu. Det var bara en grej, men i just den stunden kände jag mig som att jag bara var deras kompis för att. Jag kände mig inte som deras bästa kompis.
Jag vet inte hur det var just då, men jag kan tänka mig att jag bara överreagerade och var för känslig. Såklart de vill vara min kompis.

När jag gick i högstadiet var det som sagt vi tre. Jag gillade en kille väldigt mycket då och jag kan tänka mig att jag pratade om honom mycket. Då var mina kompisar stöttande. Självklart blev det inget mer med det, men det var så skönt att bara få prata ut om såna onödiga grejer. Det tycker jag nu också, jag älskar att prata om sånt, jag älskar att få prata ut. Men nu umgås jag knappt med några av mina kompisar på fritiden, och jag träffar knappt några av mina andra, gamla, kompisar, nu har jag mest "nya" kompisar jag umgås med, men att prata med de är inte samma sak. Jag älskar att prata med dom också, men oftast så är det om "gamla" saker jag vill prata, de vet t.ex. inte vilka många personer är. Jag älskar att prata. Jag älskar att prata om känslor. Och jag älskar att lyssna. Jag är nog tjatig och jobbig, och jag pratar om helt ointressanta saker, men det är sån jag är.

Mina kompisar säger att jag är deras "extra mamma" (på skoj, såklart) men jag förstår inte varför. Eller jo jag förstår väl. Jag är tråkig. Jag är för "duktig", jag kan inte vara rolig. Det är inget jag tycker är kul, hur mycket jag än vill vara rolig så går det inte, jag vet inte varför. Alla mina vänner är roliga, de kan släppa loss, men det kan inte jag. Jag förstår inte hur de egentligen vill vara min vän, när vi är så olika.

När jag gick i gymnasiet fick jag HELA TIDEN höra att jag är negativ, för negativ. Jag tror att det var för att jag ställde för höga krav på mig själv, jag ville alltid ha höga betyg, jag blev besviken om jag "bara" fick godkänt. Jag var negativ, det vet jag. Jag tycker själv att jag är mindre negativ nu, vilket är bra. Jag har fortfarande dåligt självförtroende, men jag har nog fått bättre självförtroende.

Vet egentligen inte vad jag vill dåligt med den här texten, men jag skriver det endå. Jag är inte perfekt. Jag är inte snygg, jag är inte smal. Men jag är jag. Och jag har förändrats det senaste året. Det kanske inte syns eller märks, men det har jag. Inte ens mina kompisar kanske har märkt det, men det känns iallafall som det. Jag kanske inte ens har förändrats.

Zac Efron

Publicerad iHello duckface

Publicerad i
Idag tycker jag att jag var okej-fin, så då skulle jag ta kort på mig själv, men det gick ju sådär. Bästa resultatet blev denna bild då jag kör en duckface, anledningen varför jag inte kunde ta finare bilder var att det var så satans kallt ute idag så när jag kom hem var jag tvungen att byta kläder.
Iallafall, jag var på upptäcksfärd idag och åkte bussen från Fellingsbro till Frövi idag och sedan åkte jag med Frövi - Örebro bussen till skolan, det var ju trevlans. 

På tal om en helt annan sak, vad tycker ni om mitt hår? För ljust? 
Vi ska ta skolfoto nästa vecka (yes, vi är efter och inte har tagit det än) och jag vill verkligen fixa mitt hår tills dess, men HUR?! Ska jag låta det vara? Färga mörkare? Ljusare? Slingor? 
HJÄLP MIG.Och så helt plötsligt blev jag pro och lärde mig göra gif bilder från filmer

Publicerad iVarför ser jag ut som en transvestit när jag sminkar mig?

Publicerad i iPhone

Hej. Idag ska jag och några asgoa tjejer hem till Izabella och mysa lite. Hejdå.
From Zac to you

Publicerad i9/11

Publicerad i HändelserJag vet

Publicerad i
Jag måste fixa min bloggdesign, JAG VET. Enda sedan blogg.se fixade sitt nya utseende har inte mina kategorier fungerat, vilket jag är medveten om, men jag orkar bara inte fixa det nu. Det är så mycket att fixa och allting tar så lång tid.. Så ni vet så vet jag om att min bloggdesign är cp. Precis som min blogg är.I wonder..

Publicerad iI'm trying to be proud over myself

Publicerad i iPhone
I'll never be good enough

Publicerad i
Tumblr_lx5u9elvfu1qjuyf3o1_500_largehair inspiration

Publicerad iTriptyk - Min lillebror

Publicerad i Allt & Inget, Människor