everyth1ngg.tumblr.com

Publicerad iddaniellaa @ instagram

Publicerad i iPhone

Mina senaste instagram bilder.
Idag fick jag äntligen hem mina bilder som jag har framkallat! | Åt en god frukost | Åt sallad på uteservering | Tittade på fotboll | Umgicks med Evelynne och fotograferade | Var hemma hos August och träffade gamla klasskamrater | målade mina naglar i orange färg.Slutprojekt - Resultat

Publicerad i Natur & Miljöer

Tanken var att jag skulle fotografera naturbilder, men samtidigt bara få fokus på en precis sak med massa bokeh / suddighet i bakgrunden.
Portraits from a sunny day

Publicerad i Människor

Umgicks med Eve igår, vi tog lite fina bilder. Bilderna på Eve tog jag, bilden på mig tog Eve och sista bilden tog självutlösaren. Mer bilder finns på min facebook. (Scrolla längst ner)
Dock är bilderna (självklart) inte lika fina varken här eller på facebook som de är i Photoshop.Framkallning

Publicerad i

Ska framkalla 40 bilder eftersom jag fick ett "framkalla 40 bilder gratis"-erbjudande. Har väntat hur länge som helst på att få framkalla bilder och ÄNTLIGEN ska jag göra det! Dock var det svårt att veta vilka foton jag skulle ta, men det blev nog bra som det blev! 
Här ovan ser ni några av de 40 bilderna jag ska framkalla och ja, Zac Efron var tvungen att framkallas han också.

3st oldies

Publicerad iJag vill också ha långt, fint hår.

Publicerad i
anevangen Gotta Find You PICK A FLICK Tumblr Sugar, we're going down - Wild and free - sandraso - Starta en gratis blogg och börja blogga själv. Creative Fashion with Eva | Facebook Vilde Kvalvik Facebook НовостиWhite flowers

Publicerad i Natur & Miljöer
girlyandcutethings.tumblr.com

Publicerad i

{klicka på bilden}
Svar på kommentar

Publicerad i
Svar: Jag skrev att jag skulle äta godis bara för att jag hade skrivit att jag skulle gå ned i vikt. Dessutom äter jag inte ens ofta och jag åt inte mycket godis. Jag vet om att man kan gå ned i vikt av att ändra på maten, och jag har börjat äta bättre, jag äter knappt några kolhydrater alls (förutom i skolan när man "måste" äta det). Jag nämnde att jag ville ut och träna för att jag har varit sjuk i en vecka bara för att jag skulle börja ut och motionera ofta, men jag hann bara ut och göra det en enda gång innan jag blev sjuk, så det är ju självklart jag blir irreterad om jag verkligen hade bestämt mig för att ut och motionera men så kunde jag inte göra det. Jag åt 2-3 chokladbitar igår och 2 lakritsstänger och jag har inte ätit godis på länge. 
Jag vet att man måste ändra kost om man ska gå ned i vikt, men jag har svårt för att gå ned i vikt överhuvudtaget och jag är en sån negativ person så jag tror ALDRIG att jag ska klara saker. Nu har jag ju faktiskt gått ned i vikt (mycket eller inte, räknas endå), och vill fortsätta med det, men nu när jag har varit sjuk i över en vecka känns det som att jag inte kommer bli frisk.
Sorry om jag skrev att jag skulle äta godis och förlåt om det upprörde någon. Nu ska jag åka hem. Hejdå.#argochsjuk

Publicerad i
ÄR ARG JUST NU. Jag har fått tillbaka min jävla huvudvärk (som jag hade hela helgen) så nu kan jag SJÄLVKLART varken plugga matten eller skriva den där jävla krönikan. Har np i matte nästa tisdag och jag suger som FAN på matte, wewfowefkwefl, i 9an var jag iallafall rätt duktig men nu fattar jag NOLL. Och jag är så kass på allllttt. Vill även bli frisk så jag kan ut och springa, men nääeeej, jag har varit sjuk i över en vecka och det verkar ju inte alls som att jag ska bli frisk heller, men jag vill träna och gå ner i vikt.
FÖRRESTEN, ni jävlar som sitter i bussen och trycker på den där jävla stoppknappen efter varje hållplats så bussen stannar utan att någon ska av, LÄGG AV, idag kom jag hem 10-20 minuter senare än vanligen och det var inte alls kul överhuvudtaget.

Nu ska jag äta godis och så ska jag väl ta en alvedon och försöka plugga endå. Hejdå.


Såhär glad är jag INTE just nu, men tänkte iaf visa att jag visst har färgat håret mörkare igen.. (ah för det syns ju..)I want to eat more berries / fruit

Publicerad i
Girly and Cute Things fuck yeah my health run, run her kiss is a vampire grin.Tävling i samarbete med tvspelsweb.se

Publicerad i Tips & Frågor

Hej mina läsare! Jag är med i Patrik Petterssons fototävling i samarbete med tvspelsweb.se. Temat är "Människor" och vinsten är en värdecheck på 250 kr. Vill du också vara med? Kika in HÄR isåfall.

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha detta och detta filter. Varför? Stjärnfiltret har jag varit farsinerad över sedan några år tillbaka och jag tycker att resultatet blir så fint! Dock har jag inte beställt det filtret än, vet inte varför, har bara inte blivit av. Skylight filtret ger bilderna en varmare ton, jag som tycker att det är så fint med lite varmare och "orangeare" bilder vill gärna prova detta filter!

Jag valde denna bild på mitt gamla fotbollslag eftersom jag gillar den bilden jätte mycket och man ser verkligen glädjen till att spela fotboll.JB vs TBS

Publicerad i

Foto: Nathalie Persson


Idag var det tänkt att alla elever på John Bauergymnasiet och Thorén Buisness School skulle tillbringa dagen vid GIH. Det var dags för Trampen 2012! Vi stod där i spöregn och hejade på våra skolor, tills allt blev kaos och tävlingen var tvungen att avslutas, vilket var jättesynd eftersom jag var så taggad! Men, men, får väl tagga tills nästa år..wtf

Publicerad i Natur & Miljöer
Waterdrops & green grass

Publicerad i Natur & Miljöer
Blueberries

Publicerad i Allt & Inget
Fotografering är lätt / videoinlägg

Publicerad i VideoinläggSlutprojekt

Publicerad i

Har varit ute och tagit lite bilder, hoppas de blir bra... Blir det säkert inte.
Sommarjobb/solbränna

Publicerad i


I början av sommarlovet kommer jag tillbringa minst 3 veckor på Fellingsbrobadet, woho. Och så har jag fått lite solbränna idag. Och tagit kort på springandes barn. Snart ska jag äta räksallad & sen ska jag titta på älskade Greys anatomy.
1a maj

Publicerad i
Eftersom mina planer gick i kras drog jag, oplanerat, och i sista minuten till Frövi och "firade" valborg hos Sara. Vi tittade på Majbrasan i Frövi och såg/träffade massa folk vi inte hade sett/träffat på länge (hehe). Efter att majbrasan tänts drog vi hem till Sara och mös med lite tilltugg (bilden). Även om det inte alls var planerat blev det en lyckad Valborg! (roligare än att bara sitta hemma, precis som alla andra dagar)
Idag åkte jag hem tidigt, var på motordagen en sväng och nu är jag bara hemma och ska njuta av solen.
Dock glömde jag visst min iphone hos Sara, så känner mig lite naken.