Apelsiner

Publicerad iBör läsas

Publicerad i
På både facebook och twitter har jag de senaste dagarna skrivit om sånt jag stör mig på. Båda sakerna är en form av mobbning som jag faktiskt inte förstår varför det ska pågå. 
 
Som de flesta vet var det (den 22 juli) ett år sedan det hemska i Utöya hände, och det var många som hade skrivit "r.i.p", sånt man brukar göra, för att hedra denna dag, och det hade även Amir (Gaybloggen) gjort på sin instagram. Av någon slump tittade jag igenom kommentarerna på den bilden och då såg jag att det var en tjej som frågade vad det var som hade hänt. Då blev folk helt plötsligt as elaka mot henne och frågade om hon var dum i huvudet, hade bott under en sten det senaste året och om hon var efterbliven. Hallå, folket, man kan faktiskt glömma bort saker! Hon sa att hon var nyvaken och då förstår JAG om hon inte förstår vad som hade hänt. När jag vaknade den morgonen så hade jag faktiskt ingen aning om att det var ett år sedan Utöya hände. Jag kan nästan garantera att den tjejen var medveten om att det i Utöya hade hänt och att hon själv tyckte att det var hemskt, men att hon kanske inte höll koll på exakt vilket datum det inträffade. Det visste inte jag och jag fick reda på att det var ett år sedan tackvare Facebook osv, så om hon var nyvaken förstår jag att hon inte hade en aning. Lägg av och kalla folk elaka grejer (ja, jag låter som en mamma) när ni inte ens känner dom. Bara för att man frågar någonting är man inte dum i huvudet eller efterbliven. 
 
Den andra saken skrev jag om nu i morse (eller ja, tidigare på dagen) på facebook. Kopierat från facebook: "Nu är jag trött på det här. Förra månaden såg jag en tjej, på facebook, som hade lagt ut en bild på sig själv med bikini i syfte med att berätta att hon var nöjd över sig själv och det gjorde jag nyss med, dock en annan bild. De säger att de är nöjda med sig själva men endå så sitter folk och skriver negativa saker till de? Det är BRA att folk är nöjda med sina kroppar även om de är lite större eller om de har andra komplex. Jag förstår inte att det kan bli en sån diskussion på en bild. Det är media som bestämmer hur vi ska se ut och så fort man inte ser ut som en tjej/kille som jobbar inom tv/media är den personen ful? 
Så länge man inte lider utav fetma eller allvarlig undervikt (eftersom det är farligt) ska man vara nöjd med sig själv. Alla ser olika ut och det är så man är gjord."

Helt ärligt så är jag trött på att folk ska döma andra. Varför kan inte folk få visa bilder på sig själva i bikini? Det är DERAS val. Jag förstår inte varför vissa alltid ska beté sig som idioter när folk visar lättklädda bilder på sig. Om de är nöjda med hur de ser ut, låt dom vara det! Jag tror verkligen inte att många är nöjda med hur de ser ut, så låt de som faktiskt är det vara. Jag skulle kunna lägga ut en bild på mig i bikini, men jag skulle inte våga det, jag är för feg för att få så mycket negativa kommentarer som de flesta som gör det får. Jag är inte smal och perfekt, jag VET att jag skulle få negativa kommentarer för det är tydligen bara smala tjejer (det är mest när tjejer lägger ut bilder på sig själva folk reagerar) som är fina? Det tycker inte jag. Även om jag inte är helt nöjd med mig själv intalar jag mig varje dag att jag är fin, och det borde alla andra göra. Alla borde vara nöjda med sig själva. Om det är någon som vet med sig att den brukar kommentera negativa saker, låt de vara nöjda med sig själva, varesig du inte tycker de är jätte fina. Om de mår bra, låt dom.
 
Såhär ser jag ut, i svartvitt, i färg, med ett leende, utan leende, i olika vinklar. Här är jag.-

Publicerad i

Tumblr_lofezo95fe1qhebs1o1_500_large18 juli är en speciell dag ♡

Publicerad i Händelser

Idag fyller min bästa vän sedan 4 år tillbaka, Sara Jansson. Vi träffades för första gången när vi skulle börja i samma klass i 7an och vi blev faktiskt rätt fort bra vänner. Vi har haft våra motgångar men vi har alltid hittat tillbaka till varandra igen. Det känns lite annorlunda mellan oss nu men jag älskar dig fortfarande Sara och jag hoppas vi hittar på något kul snart, jag saknar dig. Hoppas du får en toppen dag i Finland! GRATTIS PÅ 17 ÅRS DAGEN SÖTNOS
inspiration to myself

Publicerad iKolmården

Publicerad i iPhone

Sitter i bilen med mitt nyfärgade hår och är påväg till Kolmården med min familj. Vi åkte förbi det McDonalds som min och Saras familj åt på när vi var påväg hem från flygplatsen när vi hade varit i Spanien. Hatar blogg.ses app för man kan inte göra några styckesindelningar eller nåt, men nu ska jag iallafall prata om en annan sak. När man åker den här vägen åker man förbi Hjälmaren och jag tycker att det är sååå fint att bo vid vattnet! Tänkte skriva en annan sak men det blev så komplicerat så struntar i det. Hejdå!
If I were skinny...

Publicerad i
 HOW TO: do a smoothie

Publicerad i Videoinlägg

haha, sorry för att mitt hår ser ut som ett skatbo och att mitt ansikte ser... fint... ut.
Överexponerade bilder

Publicerad i Videoinlägg

 
dream

Publicerad i
saola:

perfect
 
 -

Publicerad isunshine

Publicerad i
asphyxxiatte:

be happyGårdagens instagram bilder

Publicerad i iPhone
@ddaniellaa (Daniella ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer @ddaniellaa (Daniella ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer @ddaniellaa (Daniella ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewerFree from everything

Publicerad i iPhone

Igår jobbade jag min sista dag, nu är jag ledig enda tills nästa helg, underbart! Jag har ätit två goda frukostar de senaste dagarna och jag har bestämt mig för att försöka äta lite bättre. Måste även färga mitt hår snart, känner att det har blivit lite för ljust av solen när jag har så mörk utväxt och så mörka ögonbryn.
Riktigt fin inredning! Ljust och simpelt.

Publicerad i
carpe diem OBJEKTBILDER | Eklund Stockholm New York OBJEKTBILDER | Eklund Stockholm New York OBJEKTBILDER | Eklund Stockholm New York From this moment... Light of the Star fime martafashion Things y ♥ u rememberMin personliga tumblr

Publicerad iEn lillebror och en kattunge

Publicerad i Allt & Inget
(Sista bilden blir visst lite för mörk, oopps!)