Tilt shift

Publicerad i Allt & Inget

Okej, kanske inte ser ut som "tilt shift" speciellt mycket.. men hehe, första gången så!a blue flower

Publicerad i Natur & Miljöer
Åh, jag vill också kunna...

Publicerad i

Alltså.. att vara inne på 1x.com gör en bara deprimerad.. Det finns FANTASTISKA bilder där, gå och titta!

{1, 2, 3, 4, 5, 6}
Allt och inget

Publicerad i Natur & Miljöer
I want this sunburn

Publicerad i
Noramr Нет ничего лучше,чем быть лучшей с лучшим. JEANS.Längtar lite granna till sommaren va

Publicerad i Natur & Miljöer
The Lucky One

Publicerad i
Tumblr_m2t88xzall1qe1kseo1_500_large
Tumblr_m2wq26a7e01r5kmuoo1_500_large
Tumblr_m2vwq7si0p1r7915do1_500_large

Avundsjuk på allt folk som ska titta på min älsklingspojke imorgon.
Vill också se The Lucky One imorgon.. men väntar tills nästa vecka när premiären inte är.Att åka tunnelbana

Publicerad i Allt & Inget
Lite mycket svartvita bilder nu känner jag.. hehe. Och jag vet inte riktigt hur ljusa/mörka bilderna är eftersom det är olika ljusstyrkor på alla datorer.Instagram

Publicerad i iPhone
@ddaniellaa | I have to forget you | Webstagram - the best Instagram viewer @ddaniellaa | #a #lot #of #salad | Webstagram - the best Instagram viewer @ddaniellaa | #me #brother #littlebrother #smile #sibling #love | Webstagram - the best Instagram viewer
{Jag i helgen, Dagens middag, Jag & Isak igår}Ljust / Mörkt?

Publicerad i
Har lite beslutsångest. Ska jag färga håret ljusare eller mörkare?
(båda bilderna är ca 2 år gamla)Converse

Publicerad i Allt & Inget-

Publicerad i iPhone
Rå fisk, men inga råa bilder

Publicerad i

Idag har jag varit i Stockholm med Mediaettorna, vi har varit på fotografiska och fått lite uppdrag vi skulle göra på stan. Har även ätit kinabuffé, åt sushi för första gången och lärde mig äta med pinnar. Nu när jag kom hem insåg jag just att alla bilder blev tagna i jpeg format och inte raw.. orkar-inte.
Intressant

Publicerad i
Jag är rätt taggad på Stockholmsresan imorgon!! wooho! Har köpt onödigt mycket godis, så lär väl få as ont i magen.. jajajja orka. Sitter på min minidator som jag inte har startat på några månader, kanske kommer upp några gamla bilder. HerråColours

Publicerad i
Det här med att ha en blogg..

Publicerad i
Idag har jag tillbringat min dag i skolan (som vanligt), på idrotten gick vi typ 4-5 km till Rynningeviken, gjorde en brasa och grillade korv, det var ju trevligt osv, dock var bussen 15 minuter försenad så jag hann precis med min buss hem. På tisdag ska alla ettor till Stockholm, vi ska till fotografiska och sedan får vi lite uppdrag som vi ska göra där.. Läängtar! Okej, hejdå. Följ mig på twitter och instagram, uppdaterar mer där!

Som ni ser på denna bild under har jag orange hår (tycker dock inte det ser lika orange ut i verkligheten.) / Jag har gjort ett försök till snygga naglar, men det gick ju sådär / Min förra hårfärg och min hårfärg nu.
Skönhetstips!

Publicerad i

Jag har inte visat bild, men jag färgade håret för någon vecka sedan. Jag skulle färga håret så det blev ljusare med ännu ljusare slingor i, fast det blev helt åt skogen. Först slingade jag med blekning, då blev resultatet helt okej, bara det att jag slingade med en hätta (hemma, bör tilläggas)  så därför blev inte slingningen ända in i hårbottnen. Nästa gång jag skulle slinga blev det håret som blev slingat jätte ljust. Då två dagar efter blekte jag hela håret, vilket resulterade i kritvit hårbotten med bruna toppar (inte så snyggt). Dagen efter det blekte jag ännu en gång, men sedan sket jag i det och la i en ljusbrun färg. Nu är mitt hår brunt med orangea/gröna skiftningar (vet inte riktigt om det är orangea eller gröna, beror på ljuset). Jag skulle ha hållt mig till en färg jag vet blir bra på mitt hår, inte förstöra det. Nu vet jag att jag skulle ha gått till en frisör det första jag gjorde istället för att förstöra mitt hår genom att färga håret 5 gånger på mindre än 2 veckor.

Nu ska jag ge er några bra och enkla skönhetstips till er. Ta hand om erat hår! Använd hårinpackningar, och om ni måste använda plattänger /locktänger på håret, använd värmeskydd!! När ni ska färga erat hår ljusare, gå till en frisör!!

 

pic.twitter.com/yyyYHQ1F

 

sponsrat inläggan image without any sense

Publicerad i Natur & Miljöer
forgotten picture from the "spring" photoshoot

Publicerad i Natur & Miljöer
Girly apple things

Publicerad i
Waking Up on a Lollipop no Flickr – Compartilhamento de fotos! I love you! La Bitch Pink La Bιtch At The Beach Pιnk ❀ Tumblr TumblrNi som kanske vill umgås med mig imorgon....

Publicerad i iPhone

SKICKA ETT SMS TILL MIG!!! Eller kontakta mig på något sett.. 0704362290!!
Då skulle jag bli såhär glad (eller t.o.m gladare!!!):
It will never happend.

Publicerad i
EBBA ANDERSSON † - MoonChild I Want This Body!Todays instagram pictures

Publicerad i iPhone
@ddaniellaa (Daniella ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer @ddaniellaa (Daniella ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer @ddaniellaa (Daniella ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewerPictures of me, from the last months

Publicerad i iPhone

 

 

iphone bilder // vissa är ju riktigt charmiga!

 
Publicerad iBlair & Chuck - Serena & Dan - Jenny & Nate

Publicerad i
Tumblr Blogue de HeartCalls - Page 2 - TOTAL ECLIPSE OF THE HEART. - Skyrock.com Nate-Jenny Kiss - TV Fanatic
Tumblr_m1cors1yn81qhu3e7o1_500_large
Tumblr_lz1bhcqtgy1r8kg8jo1_500_large
Tumblr_lykpp1tsjd1qd5lwso1_500_largeI need to get more confidence

Publicerad i

{Två bilder på mig från i fredags}


vet ni vad? Jag måste få ett bättre självförtroende. Och jag måste verkligen börja uppskatta mig själv och även mina vänner. Jag vet att jag jämt klagar över min kropp (vilket jag inte kommer sluta att göra), jag vill gå ned i vikt, men eftersom jag hela tiden säger att jag vill det, och inte göra någonting åt det, måste jag börja uppskatta den istället för att bara klaga hela tiden.

 

När jag lägger upp en bild på facebook eller min blogg är det inte ofta jag får kommentarer som lyder "ååh fin!!" osv. Visst, det vore ju självklart kul om det vore så. Men eftersom jag inte är en så framåt person och därför inte är så populär så förstår jag väl varför det är så. En person med 900 vänner på facebook och som är "populär" får självklart mer kommentarer. Det beror väl även på om den personen ser bra ut eller inte, men det måste inte vara så. Jag tycker ju själv inte att jag är såå ful. Jag är inte helt nöjd med mig själv, jag tycker inte att jag är assnygg, jag tycker att det finns Sååå många snyggare personer än mig. Jag är varken snyggast i världen eller fulast.


Ingen är perfekt, så är det, och så kommer det alltid att vara. Jag vill inte sluta äta mat bara för att jag vill se ut som alla dessa modeller i media, jag älskar mat. Jag är heller inte fet, sålänge jag inte är det ska jag äta vad jag vill. Nu när jag slutade med fotbollen skulle det vara bra om jag gjorde något annat istället för det, men jag är en person som alltid vill göra grejer med varandra, jag vill sällan vara ensam. Därför blir det inte att jag börjar röra mig på något annat sett.

 

Jag vill börja på fotboll igen, det vill jag, jag ljuger om jag säger att jag inte vill det. Jag saknar att spela fotboll. Men jag gillar inte det nya systemet det blev med fotbollen och jag har inte tid eller skjuts till träningarna om de är sent på kvällen. Jag kanske börjar igen när vi får sommarlov, kanske. Jag vill ut och springa, men sedan vi flyttade hit vet jag inte vart man kan springa och jag vill helst inte att folk ska se när jag gör det.

 

Okej, nog pratat om vikt och träning. Nu till mina vänner. Om jag inte hade haft mina vänner skulle jag inte vara den jag skulle vara idag. Jag älskar mina vänner, både gamla och nya.

Jag är väldigt beroende av mina vänner. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade de, vilka/vem skulle jag prata med annars? Ingen. Jag är en person som lätt pratar med nya personer, om allt möjligt. Jag vill att folk ska känna att de kan prata med mig också. Jag vill inte att folk inte ska lita på mig. Såfort det är någonting önskar jag att mina vänner pratar med mig, vad det än är om. 
Jag är en person som lätt blir orolig för andra, om de inte pratar om de. Om jag märker att någon är lite nedstämd brukar jag fråga vad det är.

 

ÅÅh, jag vet inte varför jag skriver detta eller vad jag vill få ut av detta men jag kände bara att jag ville skriva av mig, antar jag. Det kommer säkert inte ens vara någon som läser klart detta men det förstår jag. 


Ingen är perfekt. Men försök uppskatta dina brister och komplex istället för att kritisera de.
Zac Efron, my favorite

Publicerad i
the female justin bieber you are perfect Twitter / Gallery - zac efron Zefron - Zac Efron Photo (26586931) - Fanpop Heaven dude, i'm chuck bass
536277_395386837157292_100000579381811_1402349_1619359724_n_large