Oredigerad / Redigerad

Publicerad i


ÅÅÅH ÄLSKAR KVALITETEN!!!! eller inte.."You're all fucking beautiful!"

Publicerad i
Be you, be mine ♥ midnight youth Domy's Fabulous World 'Julie Hansen Live your life like there is no tomorrow . get the picture zawszetaksamo - 17. strona bloga dostępnego pod adresem zawszetaksamo.pinger.pl antm, beautiful, eyes, girl, hair - inspiring picture on Favim.com .bell jarInformationsfilm om John Bauergymnasiet!

Publicerad i


En rätt lång film, men lärorik om du har svårt inför gymnasievalet.

Här har jag skrivit upp vilken tid på filmen som varje program startar (ungefär), men om ni är smarta tittar ni igenom hela!:
01.09 - Ekonomi, entreprenörskap.
04.24 - Elitfotboll, Idrott (hälsa och ledarskap) & Samhäll (Idrott och ledarskap.
09.15 - El- och energiprogrammet, inriktning dator och kommunikationsteknik.
13.10 - Media, digitalt skapande (linjen som jag går på)
16.22 - Samhäll, Media och journalistik
20.07 - Teknik,  IT och systemutvecklingOrkar inte......

Publicerad i

Sitter i bussen påväg hem, hemma om kanske 30 min, då hade jag helst bara velat lägga mig i sängen och titta på o.c, men nej, jag måste göra klart 4 inlämningar tills imorgon plus plugga till ett prov som vi har imorgon, älskar skolan <3
Jag kommer säkert vara uppe tills typ 1 inatt.. Härligt. Förresten så dampar min lånedator och min vanliga dator har varit på lagning i 5 veckor, fml.
Vad vill ni se mer av i min blogg?

Publicerad i Tips & Frågor
Ni kan välja fler än ett alternativ !

(Såg nu att jag hade stavat fel, ska stå se* inte ser.)Wanties from H&M

Publicerad iddaniellaa @ instagram

Publicerad iEn fråga till er:

Publicerad i Tips & FrågorVar med och tävla!

Publicerad i Tips & Frågor


{klicka på bilden för att komma till tävlingen}

Gör som jag och många andra, var med och tävla om ett VS-set från pinknation! ♥
"Nya" naglar.

Publicerad i3 saker ni kanske inte visste om mig...

Publicerad i
1) för ett tag sedan gillade jag en kille väldigt mycket och jag berättade det för honom. (hoppas han inte läser min blogg.. Haha)

2) jag har en bästa kompis som jag gillar väldigt mycket. Vi tjafsar väldigt mycket om små saker och båda vi blir lätt sura för ingenting, men jag älskar henne endå även om jag kanske visar det alldeles för oofta.

3) jag har en annan blogg där jag skriver om saker jag inte skriver om här, en blogg som ingen förutom jag vet om."I want you, just y-o-u"

Publicerad i
Trois Mille Music♥ Hair♥ Movies♥ AUGH. Mikayla's Zone. ;) ( moan ) cbbwlove - I feel the malice in my veins"they think I'm crazy"

Publicerad i

So what? Jag blir så trött på folk son har för mycket fördomar, de som bryr sig alldeles för mycket. Jag säger inte att jag inte har fördomar för det har jag. Det har alla. Just i denna stund som jag skriver har jag glasögon på mig, ska alla i bussen tycka då att jag är en tönt? Bara för att jag ser lite sämre än vad de själva gör? Nej, de ska inte döma mig bara för att jag har glasögon om de inte känner mig.
Jag har inte fördomar till några specifika, men ja okej, visst, jag kan döma folk enligt hur de ser ut vissa gånger, men jag vet att det är fel. Men om man nu bara håller det för sig själv är det iallafall lite mer okej, tycker jag. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med denna text, sorry hörni, som redan läst denna text.

Jag kan ge två exempel där jag har fördomar:
1) jag har fördomar till en tjej som jag anser dricker för mycket och är allmänt bitchig. Varför? Jo, det är vad jag tycker. jag tycker att hon dricker för mycket, eftersom jag vet på ett ungefär hur ofta hon festar, och jag tycker hon är bitchig eftersom hon är bitchig mot mig, medvetande vet jag inte, men så tycker jag och vissa andra.
2) Ibland skriver jag med en kille, som jag bara tycker playar. Nu undrar ni säkert varför jag ens gör det? Det är oftast för att han skriver till mig och jag är en sån person som oftast vill vara snäll och svarar nästan jämt. Jaja, tillbaka till saken: varför han playar? För att han skriver med hur många tjejer som helst samtidigt, och ungefär samma saker, till exempel att han vill träffa en och blablabla, ni förstår förhoppningsvis hur jag menar. Tjejer snackar med varandra och tillslut vet alla tjejer om vilka killar som skriver till alla tjejer och vilka som är lite mer seriösa. Jag tycker synd om de killar som skriver med alla, för tänk sedan när de verkligen är redo för ett seriöst förhållande, hur ska den tjejen då veta om han är seriös?

Som sagt, vet inte egentligen varför jag skrev det här inlägget och jag vet inte heller vad jag ville få fram med det.

Snart ska jag till skolan och ha engelska, undra vad vi ska göra för tråkigt idag? Ä
-

Publicerad iBloggpause?

Publicerad i

 

Som ni kanske märkt har jag inte uppdaterat bra alls på sistone. Ikväll har jag haft uppe ett tomt inlägg hela dagen, noll blogglust. Så jag tar en Bloggpause faktiskt, vet inte hur länge dock och det kan komma något inlägg då och då nej då är det nog bara iPhone bilder osv.
Men... Alltså, helt ärligt så funderar jag på att ta bort min blogg.

 

 

 
Fikar med Sara, Sarah och Rode!

Publicerad i
Önskelista från 2010

Publicerad i

Här ser ni en önskelista jag hade gjort för ungefär ett år sedan. De som är kryssade har jag fått. Har allt på bilden, men en ny systemkamera och mer pengar är aldrig fel och rosa hörlurar vill jag gjärna ha, eftersom mina jag köpte gick sönder för några veckor sedan.

SVARAR PÅ KOMMENTARER SENARE.Jag, 2010 vs 2011

Publicerad i

Såhär såg jag ut för ungefär ett år sedan


Såhär ser jag ut nu.

Haha, rätt liten skillnad... enda skillnaden är typ att jag har längre hår..Inte så glad

Publicerad i
Min dag i 3 instagram bilder

Publicerad iIdag har jag lyssnat på massa musik, ätit på mcdonalds och handlat 2 snygga skal till min iphone! 
ddaniellaa @ instagram

Publicerad i


Vet att uppdateringen inte varit på topp de senaste dagarna, men det är inget jag tänker be om ursäkt för, har bara inte orkat blogga. Följ mig på Instagram nurååå!Söta tjejer @ innebandynatten 2010

Publicerad i
Söta tjejer @ innebandynatten 2010

Publicerad i
Dagens presenter:

Publicerad i

Ljus + kort av Sara, 400:-

Ett kort av Mickes pappa

Ett överkast, 5 kuddar och en iPhone (<3) av mamma, Micke, Linus, Hampus och Isak!

 

{iphone bild}
Chillipill

Publicerad i

Söt tjej det där ;)

 
Kollage

Publicerad i
Bara för att jag fyller år idag för ni ett (fult) kollage av massa bilder på mig. Hehe. 
Bilderna är från 2009 - 2011. Förutom bilden i mitten på mig när jag var liten.Äntligen

Publicerad i

 

 
19 November

Publicerad i HändelserSnyggaa!

Publicerad i Människor
Photo: Sarah
På bilden: Jag och Sara.Ojdå, en bloggdesign! Det var på tiden..

Publicerad i Bloggdesign

{ Klicka på bilden för att komma till Lovisas blogg }Sophia Bush - What a Beauty

Publicerad i
me likes Pictures & Photos of Sophia Bush - IMDb I wish I had an ocean Profile Pictures when words fail music speaks Boho Waves
{ Bilder från weheartit.com }20.57

Publicerad i
Spelade nyss bort mitt sista liv på Bubble Witch. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet & borsta tänderna, sen ska jag sova. Skulle egentligen behöva packa idrottsgrejer imorgon, men det gör jag nog imorgon.. 
Imorgon väntas Engelska, mentorstid samt idrott. Imorgon väntas också enda dagen denna vecka då vi gått en hel dag, från 8.30 - 15.20, kommer kännas som en evighet. 


Här får ni en retard bild på mina fina vänner, Sarah & Sara.The two S

Publicerad i Människor

Sara & Sarah / ph: jag

Kul att bilden såg mycket bättre ut både i photoshop och på fb.. konstigt?Snyggt kollage jag gjorde i skolan igår!

Publicerad i16 november 2011

Publicerad i
Idag har jag:
- Haft mentorssamtal
- Sett militärer
- Åkt med 8 olika bussar
- Blivit fotograferad med döva brasilianare.

It's Me

Publicerad i


ph: Sarah Strömberg
Fick sluta vid 11.30 idag, pga inställd lektion på eftermiddagen. Förmiddagen åkte jag, Sara & Sarah till stan och tog massor med kort. Vi skulle ta 5 kort och göra ett kollage av det, så det har jag hållt på med enda tills för en stund sedan.
Om lite mer än 1 timme ska jag iväg till skolan igen med mamma, då väntas mentorsamtal. Taggad!!! Eller.. 

Senare lär ni få se några bilder som jag har tagit iallafall, tjing." Nobody is perfect "

Publicerad iJag är inte perfekt. Jag är verkligen inte perfekt, det är ingen. 
Jag vet att jag varken har en perfekt personlighet eller ett perfekt utseénde, men det är precis så jag är. Jag har massor av saker som jag hemskt gärna skulle vilja ändra på, men då skulle inte jag vara jag. 
---Två saker jag skulle vilja ändra på är först och främst att jag är så blyg, hade gärna velat vara mer framåt. Jag har svårt att skaffa nya kompisar pga det, och pga att jag tror att de har fördomar om mig. Det är klart de har, alla har ett första intryck om någon. 
En annan sak jag vill ändra på är min längd. Jag gillar egentligen inte att vara så kort som jag är, men vad kan jag göra åt saken? Ingenting, det är så min kropp har växt. Jag stör mig inte speciellt mycket över min längd egentligen, bara ibland. Men jag vet att jag är jätte kort och jag vet att jag kan se mycket yngre ut än vad jag är. Men om jag inte hade varit så kort eller så blyg skulle jag inte varit jag. 

Alla har olika saker de är nöjda eller missnöjda över, men tänk såhär: om ni inte skulle ha de saker som ni är missnöjda över, skulle inte ni vara samma person. Jag lovar att en sån liten sak gör stor skillnad. 

Sen har vi ju det här med mitt självförtroende.. De som känner mig bra vet att jag alltid är negativ och har inget bra självförtroende alls. Det är (ännu) en sak jag skulle vilja ändra på, jag menar, hur kul är det att gå runt med dåligt självförtroende? Inte kul alls. 
Det är ofta så att tjejer (iallafall jag) blir lätt kär/börjar smågilla någon, väldigt enkelt. Men så är det ofta så att killarna man (jag) gillar, gillar inte en (mig) tillbaka. Då blir man deppig, eftersom man jätte gärna vill att den personen ska gilla en. Men, det är bara att vänta, tillslut kommer den rätta komma och den personen kommer gilla dig för den du är.

 

Feel Free To Follow Elin: But they will never be you Love the life you live, Live the life you love.
{Bilder från weheartit.com, as usual}

 
Give me!

Publicerad i
∞ I'm gonna love you like I'm indestructible ♥
Ååååhh, jag vill också ha fina naglar.
/ bilderna är från weheartit, ni vet.Fotoläxa

Publicerad i Människor
Fin bild jag tog på min lillebror i helgen. Den är inte brusig eller nåt, nejnej!
Menmen, måste ju visa bilder lite ibland, även om de inte är super fina.Orignial / Svartvit

Publicerad i Natur & MiljöerHappy?

Publicerad i

Tumblr_lugpyy4uau1qmzxg2o1_500_large

  

Gud vad trött jag blir. Har världens bloggtorka och jag kan inte "gilla" bilder på weheartit när jag använder google chrome..
Update 13.51: Jopp, det kunde jag tydligen nu..
David Guetta feat Sia - Titanium

Publicerad i7 bloggar jag läser.

Publicerad i
www.thingsyouremember.blogg.se - En otroligt fin tjej som tar hur fina bilder som helst.

www.nyheter24.se/modette/lindahallberg/ - Fin tjej som tipsar om smink/hudvårdsgrejer.

www.idaragnarsson.blogg.se - En tjej från min skola som tar jätte fina bilder.

www.sarathemagnific.blogg.se - Min kååmpis.

www.ohstlin.se - Sjukt fint hår!!! Och tar fina bilder.

www.pygmeisk.blogg.se - Tar fina bilder samt sminkar grymt.

www.molkan.se - En ny favorit faktiskt, hennes bilder är otroligt fina.

Och sen så följer jag andra av mina kompisars bloggar, samt några storbloggare.Söndagsångest?

Publicerad i
Ja, men mindre än vanligt. Varför? Jo, det är bara att kika här nedanför på schemat för nästa vecka:Tråkigt en lördagskväll

Publicerad i

Bilder från Sarahs instagram.
1: Jaag, och där ser man att mitt ena öga är större än det andra..
2: Jag och Sarah, söta... eller?Lördagskväll,

Publicerad i
I wanna live a life from a new perspective Fuck Yeah The O.C. tumblzzzzz Are Only Words. . {5} ben mckenzie, love, marissa, mischa barton, pretty, quotes - inspiring picture on Favim.com Cool story bro;
Har inte suttit någonting vid datorn idag, därav ingen uppdatering. Nu ska jag lägga mig i sängen med lite godis och några avsnitt av O.C. som sällskap.

Det är förresten 1 vecka kvar tills jag fyller år idag!Anmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & FrågorVinnaren i Dagens blogg!

Publicerad i Tips & Frågor
Har du någon fråga du vill ställa till mig?

Publicerad i Tips & FrågorSelena Gomez

Publicerad i

 

selena gomez | Tumblr Tumblr Google Afbeeldingen resultaat voor http://data.whicdn.com/images/17437004/09-11-materiaa-selena_thumb.jpg Facebook Selenators Only Gossip.NA ♥ Selena Gomez & The Scene bilder – Upptäck musik, videor, konserter, statistik & bilder på Last.fm Selena Gomez & The Scene bilder – Upptäck musik, videor, konserter, statistik & bilder på Last.fm Tumblr
{Alla bilder hittar ni på weheartit.com}

 
11-11-11 11:11

Publicerad i Händelser
111111111111 | Flickr - Photo Sharing! Bildr.nojours de pleut:Count On Me

Publicerad iAnmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & Frågor
För större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.

För ännu större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.
- Gilla min blogg på facebook (direktlänk).Uppdrag nummer 3

Publicerad i


HAHAHAH döööör på stillbilden!
www.sarathemagnific.blogg.se5 fotobloggar jag läser.

Publicerad i

{Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!}

Här har ni 5 st bloggar som handlar om fotografering. Alla de som jag har tipsat här ovanför har riktigt fina bilder, så vill ni ha inspiration, gå in och kika, ni lär inte ångra er!Dagens blogg, vinnaren.

Publicerad i Tips & Frågor

Me today

Publicerad i Allt & Inget
Bridge

Publicerad iLär väl vara något fel? Har verkligen inte 3064 bilder på min kamera? Inte ens 300 just nu tror jag. Konstigt...

Update: Nej, den laddade in musik också tydligen. Som jag har på min externa hårddisk som också var inkopplad.
Update2: Nej, jag hade tydligen musik på kameran? Haha!Anmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & Frågor
För större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.

För ännu större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.
- Gilla min blogg på facebook (direktlänk).Vinnaren i Dagens blogg!

Publicerad i Tips & FrågorVille bara säga att det är riktigt kul att det iallafall är några som tycker det här med Dagens blogg är kul! Det är bara att fortsätta så, och även om ni inte vinner, var med igen! Det är alltid svårt att välja mellan de som ska vinna. Så kom ihåg - vinner du inte första gången kanske du vinner andra gången.SSR

Publicerad i Människor

Anmäl dig i Dagens blogg!

Publicerad iVinnaren i Dagens blogg.

Publicerad i Tips & FrågorFjäderhalsband

Publicerad i Allt & IngetAnmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & Frågor" I love you, and it's killing me. "

Publicerad i Allt & IngetDagens vinnare!

Publicerad i Tips & Frågor

{Utsåg vinnaren lite sent, eftersom jag har varit upptagen, men här har ni en blogg som jag brukar kika in på!}"dagens outfit"

Publicerad i

Skulle ta en "dagens outfit"-bild, men njaa det gick ju sådär. 

Anmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & FrågorLive från sängen.

Publicerad i
Satte precis på lite paramore. Nu ska jag ta bort lite saker från datorn eftersom jag förhoppningsvis får tillbaka min skoldator imorgon (använder en lånedator). Imorgon börjar livet igen, skola och träningar (har inte tränat på länge, har varit sjuk i över en vecka osv osv). Börjar de första veckorna i skolan efter lovet med ett Foto-tema, lär ju bli hur kul som helst.

Efter jag hade duschat idag kladdade jag på mig lite bus lite snabbt, som säkert är hur ojämn och gul som helst imorgon, menmen. Vill ha tillbaka sommaren och solen som gör en brun, ååh, bara ca 7 månader kvar... Vill att det ska bli den 19:e november, julafton och nyår, sen kan sommaren gärna komma!

» j є и и ı ƒ є я ♡ Party hard! Untitled
{ Bilderna är självklart från världens bäst sida, weheartit.com. De är dessutom länkade och klickbara}Vinnaren i Dagens blogg.

Publicerad i Tips & Frågor
Var med och tävla om en iPhone 4S!

Publicerad i Tips & Frågor
Untitled-2i

Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösa http://www.dennism.se!"Love is composed of a single soul inhabiting two bodies."

Publicerad i
Wienerberger - wienerberger Whores Galore Vintage in Paris
{ Alla bilder är från We♥it.com. Bilderna är klickbara länkar. }Hitta mig på...

Publicerad i
Skype: Sök på ddaniellaas så borde jag komma fram.

Facebook: För att gilla min blogg på facebook klickar ni här. Annars heter jag Daniella Järpenberg.

Tumblr: Sök på ddaniellaas.tumblr.com eller klicka här. Har dock precis skapat ett konto där och för stunden är jag inte aktiv där alls.

We♥It: Sök på ddaniellaa eller klicka här för att följa mig.

Flickr: Sök på ddaniellaas eller klicka här för att titta på mina bilder. Nystartat konto, så just nu finns det inte så mycket bilder där.

Twitter: Sök på ddaniellaas eller klicka här för att kika in på min twitter.

Känner verkligen att jag har varierande användarnamn överallt!
Ps: När ni endå håller på så kan ni alltid följa mig på Bloglovin' eller Blogkeen.

bloglovin DANIELLA - photography & designAnmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & Frågor

För större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.

För ännu större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.
- Gilla min blogg på facebook (direktlänk).Några nya uppdrag vi har fått:

Publicerad i
1. kyssa en groda
2. gå fram på örebro o fråga tre snygga killar om deras nummer ;) film bevis tack!
3. måla er till clowner o sen gå runt ute mitt på dagen :D
4. dricka 2 dl mjölk med 2 msk olivolja och 2 msk oblandad saft. (film bevis + filma när vi blandar ihop)

Hur kommer det sig att nästan alla som ger oss uppdrag är anonyma? :)Kvällsmacka och lite julmust!

Publicerad i Allt & IngetFireworks

Publicerad i
The Story Of My Life - Page 8 of 98 ☮&♥ boy, celebration, fireworks, hat, night - inspiring picture on Favim.com
{ alla bilder är från weheartit, de är även klickbara. }Snygga grejer från H&M

Publicerad iDagens blogg, vinnaren.

Publicerad i Tips & Frågor
Uppdrag nummer 2

Publicerad i
Jag vet att jag suger.

Ge mig ett betyg, 1 - 10! 

{ Kom ihåg att titta in på Saras blogg! }
Uppdrag nummer 1.

Publicerad i
Jag vet att man knappt ser att jag dricker. Och grejen var väl egentligen att man skulle dricka ett helt ägg, men jag kunde verkligen inte göra det (kväljningar)! JAG VET ATT JAG SUGER.

Ge ett betyg, 1 - 10.
Hoppas du röstar högt (även fast jag suger)! ;)


Glöm inte att titta Saras blogg, sarathemagnific.blogg.se.Anmäl dig till Dagens blogg!

Publicerad i Tips & Frågor

För större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.

För ännu större chans att vinna:
- Skriv på din blogg att du är med i min dagens blogg.
- Gilla min blogg på facebook (direktlänk).Moa Lignell, kärlek!

Publicerad i
Veckans blogg hos Hanna!

Publicerad i Tips & Frågor


Gå in på Hannas blogg och anmäl er i hennes "Veckans blogg" som pågår enda fram tills nästa fredag! Tävla mot mig, om ni vågar ;)

6 uppdrag

Publicerad i

Änsålänge har jag och Sara fått 6 uppdrag som vi ska försöka göra. Vill ni veta vad det är för uppdrag?

1. vill se er äta en sked med katt mat! (muuums)
2.
den som äter snabbast upp 5 ballerina kakor.
3. stå på händer
4. snyggaste maskerad sminkningen
5. pussa i en armhåla
6. dricka ägg

De som har skrivit dessa uppdragen har inte skrivit om vi ska ha video eller bildbevis, så i forsättningen, kom ihåg att skriva om ni vill ha video eller bildbevis!Gårdagens två filurer

Publicerad i Allt & Inget
Me

Publicerad i{kom ihåg att skriva olika uppdrag till mig och sara!}Ett nytt koncept till bloggen!

Publicerad i
Vi hoppas att ni förstår vad vi menar! {Jag ser sjuk ut btw... och ja, jag ÄR sjuk}. 
Saras blogg: sarathemagnific.blogg.se
HackarN

Publicerad i VideoinläggNause - Made Of.

Publicerad i
Hej! Ligger fortfarande i sängen, känner mig helt slut med både hals ont och ont i huvudet. Jag hoppas att några av er som hittade min blogg igår via Kenzas fanpage gillar min blogg och stannar kvar här, det vore ju roligt.

Idag då? Ska nog åka till Lindesberg och ta lite kort när mitt lag tränar, annars hade jag tänkt ta lite kort här hemma.Eye

Publicerad i Människor

Modell: Min vän Sarah
Foto & redigering: Jag.Svar på tal

Publicerad i Tips & Frågor

(H*n syftade på detta inlägg) 

Svar: Nej, jag raderade faktiskt alla de objekten från papperskorgen, inte till den. Så jag flyttade de inte till papperskorgen, utan tog bort de från hela datorn."Mänskliga Rättigheter, nr 2 - Ingen diskriminering"

Publicerad i Allt & IngetKan ju verkligen säga att jag fick en chock när jag såg det här:

Publicerad i HändelserCandles

Publicerad i
Konstanterade precis att väldigt många på min facebook har efternamn som slutar på "sson"

Publicerad iRensar datorn

Publicerad iGud vad jag gillar dig, Sara.

Publicerad i
Ännu fler bilder: 

Samma video i slutet som denna , som är i inlägget här ovanför denna video... Och kan väl säga att denna video egentligen aldrig skulle publiceras för omvärlden, så det finns några groteskt fula bilder...!!!!En bild i repris

Publicerad i Allt & Inget