www.ddaniellaa.blogg.se

Publicerad i Tips & Frågor
 
Hej!
Tänkte berätta lite om mig själv ifall det är några nya läsare som läser min blogg som inte vet vem jag är.

Jag föddes den 19 november 1995 i Stockholm och fick namnet Daniella Järpenberg. När jag var ca 5 år flyttade vi till ett litet samhälle utanför Örebro där jag bor än idag men min familj. 

Jag går sista året på gymnasiet, Media på John Bauer. Jag gillar alltså att ta kort, även om jag faktiskt inte tar kort så ofta. Jag tycker det är kul att fotografera, men av någon anledning tar jag mig aldrig tiden och faktiskt göra det. Några bloggare som jag tycker tar jätte fina bilder är Cornelia / Things you remember, Amanda / Ohstlin, Isabella / Tinkerbella och Mikaela & Marcus / Megapixlar, med flera. 

Jag brukar också göra designer. Får ofta frågor om jag gör åt andra, och ja det gör jag, men jag tar betalt. Har dock inget konto man kan skicka pengar till, så jag gör oftast bara designer åt folk som jag känner. Man kan ju alltid försöka göra en egen bloggdesign, isåfall kan jag tipsa om tre riktigt bra sidor.. Tescho.se, Sannasrum.se & Designadinblogg.se, där finns allt man behöver veta!

Min blogg är verkligen inte någon blogg med hundratals besökare om dagen, utan jag har några 10 tal besökare som läser min blogg, antagligen för att de gillar den? 
Jag skriver om foto, webb design och om min vardag i denna bloggen och jag hoppas det räcker för att hålla kvar ditt intresse!

Vill ni veta något mer är det bara att fråga!
Du kan även kika in på min facebook, twitter, instagram eller följa mig via bloglovin'.
/ Daniella ♥Trackback