Beställa bloggdesign? Läs

Publicerad i Bloggdesign
I alla hela designer ingår en ny bakgrund, unika rubriker överallt (ink i kommentarsfältet), header med bilder & text, bild i browsern, bilder/text i menyn, signatur (om man vill ha) samt en bild i menyn/text i dropdownmenyn som visar att det är jag som gjort designen.

ENDAST HEADER
(text + bilder): 50 kr
 
BILDSPELSHEADER: 100 kr.

HEL VANLIG DESIGN: 100 kr
HEL UNIK AVANCERAD DESIGN: (Header med dropdownmeny, meny som sitter fast): 150 kr
HEL SUPER AVANCERAD DESIGN: (Bildspelsheader med dropdownmeny, meny som sitter fast & även knappar som sitter fast): 200 kr
 
KÖPA BORT MIN SIGNATUR: 25 kr.
 
» Om du vill beställa en bloggdesign av mig får antingen skriva till mig på facebook eller mailar mig {kladdkaka___@hotmail.com}. Då svarar jag troligtvis ganska snabbt, när jag väl svarar kommer jag begära att du svarar på vad du vill beställa (prislista ↑) samt fylla i ett frågeformulär som gör det enklare för mig att veta hur du vill ha din design (du får INTE säga "gör som du vill", jag vill ha en skiss/tanke om hur du vill ha den).

» Jag kommer göra din design på en testblogg som jag har på min egen mail, alltså kommer jag inte göra den på din blogg. När jag sedan är klar får du granska den för att se om du är nöjd, sedan sätter du in pengarna på mitt konto. När jag sedan sett att jag har fått pengarna får du välja om jag ska sätta in designen på din blogg eller om du vill göra det själv. 

» Designen tar oftast ca 2 veckor, men det kan ta längre tid om t.ex. vi inte kommunicerar bra eller om jag har mycket i skolan, då säger jag till. 

» Du får INTE ta bort min signatur från din bloggdesign, BARA om du köpt bort den (25 kr), då det är jag som designat din blogg och vill ha credit för det.

 Kommentarer
Friida

Heej tänkte bara fråga, om man bara vill ha en header , hjälper du till att lägga in den då om man inte kan sånt eller tar du mer betalt då ?

2011-12-06 22:30:03
Sofiapropp

Sv: tack! Han är ett riktigt litet charmtroll ;) vilken fin blogg du har förresten! Ha en härlig kväll!

Svar: Tack! Ja, detsamma. Trevlig helg :D
Daniella Järpenberg

2013-10-17 18:22:08 URL: http://sofiapropp.blogg.se


- Jag fotar oftast med en Canon EOS 550D,men även ibland (väldigt sällan) med en SONY A200.
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Jag gör inte gratis designer.
- Vill du beställa design? Läs mer om det här...
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback